Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Začni tam kde jsi

Začni tam kde jsi


Praktické rady a vedení, jak pracovat se svým strachem, pěstovat odvahu a probouzet soucit ve svém srdci.

Tato oslovující kniha nabízí praktické rady a vedení, jak pracovat se svým strachem, pěstovat odvahu a probouzet soucit ve svém srdci. Pema Čhödrön nám s vtipem a vhledem přibližuje odvěkou moudrost buddhistických učení o tom, jak se spřátelit se sebou samým a rozvíjet opravdové soucítění s ostatními bytostmi. Autorka ukazuje, že můžeme začít hned, přesně tam, kde jsme, pokud se přestaneme vyhýbat bolestným stránkám našich životů a namísto jejich potlačování či potírání se jim budeme raději postupně otevírat. Jako podporu na této ne vždy snadné cestě nabízí své učení o soucítění, které uspořádala v rámci padesáti devíti tradičních sloganů tibetského buddhismu, mezi něž patří např.:

# Vždy měj jen radostnou mysl. # Nedělej si z bolesti druhých oporu svého štěstí. # Vždy medituj na to, co vyvolalo odpor. # Buďte vděční každému.

Začni tam, kde jsi otevírá dveře do prostornějšího prožívání světa a ukazuje možnosti, jak za pomoci sloganů a meditace rozvíjet odvahu potkat se s vnitřní bolestí, a díky tomu objevovat hlubší radost, životní pohodu a důvěru v sebe sama.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku