Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


TAO meditace uvolněte se do svého bytí

TAO meditace   uvolněte se do svého bytí
Bruce Frantzis
Rok vydání:2012
Vydavatelství:Fontána
ISBN:978-80-7336-652-0
Stran:198
Skladem: na dotaz
Kategorie:Jóga
Meditace, mystika
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:000490
Podobné knihy:Hathajóga praktický průvodce základními cvičeními i životosprávou doplněný 85 černobílými názornými fotografiemi
TAO vysvobození - léčení pomocí meditace TAO
Učebnice praktické autohypnózy jak zapnout sílu podvědomí


Sleva 7% - z ceny 298,00 Kč s DPH
Nová cena 277,00 Kč s 10% DPH




Frantzis také studoval pět let v Japonsku a v Indii a má rozsáhlou zkušenost v zenu, vajrajána budd­hismu, Józe, kundalíní a v tradicích taoistických metod ohně a vody.
Je prvním známým člověkem ze Západu, který je držitelem autentické rodové linie v čchi-kung, po-kun, tcha-ťi, sing-i a taoistické meditaci.
v Číně, kde byl trénován některými z největších mistrů.
strávil jedenáct let následováním taoistické cesty válečníka/léčitele/kněze
BRUCE FRANTZIS
Cvičení obsažená v knihách lao meditace a lhe Great Stillness jsou nám nabízena jako perly na náhrdelníku. Blíže už se kniha k původní ústní tradici dostat nernůže.
Frontzisúv styl učení odmytologizovává starobylá čínská taoistická umění, která se zřídka, pokud vůbec, na Západě vyučo­vala
Nyní se Frantzis dělí o tato starobylá učení s vámi, aby vám pomohl znovu získat oprav­ dovou radost a probudit váš spirituální potenciál.
Tradice vody, která byla předávána po tisíce let od učitele k žákovi v neporušené linii, na autora Bruceho Frantzise přešla přes taoistického mudrce Liou Chung-fieho.
- Rozvinout meditační uvědomění.
- Jemně masírovat vaše vnitřní orgány
- Dělat kompletní taoistické cvičení pro zdraví a spiritualitu
Frantzis vás provede energetickými cvičeními jedinečnými pro metodu vody, včetně vysvětlení toho, jak:
Objevte nástroje, které taoisté používají po tisíciletí, aby vám pomohly zredukovat stres, bolest a úzkost, a optimalizovat vaši ty­ zickou. emocionální a spirituální pohodu.
Kniha představuje metodu vody taoistické meditace nikoliv jako nejasný překlad starobylých textů, ale spíše jako chvějivou vnitřní tradici, kterou je třeba prožít, a je to fascinující čtení pro kohokoliv, kdo se zajímá o jakoukoliv formu meditace a spirituality.
Autorovy knihy o taoistických energetických uměních jsou jedinečné ve své praktičnosti a v tom, nakolik se týkají rno­ derního života.
"FRANTZISŮV POHLED DO SRDCE TĚCHTO STAROBYLÝCH MEDITAČNíCH TECHNIK DOKÁŽE POROZUMĚNí TĚMTO DRAHOCENNÝM UČENíM SNADNO ZPŘíSTUPNIT MYSLI ZÁPADNíHO HLEDAJícíHO."

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku