Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


TAO vysvobození - léčení pomocí meditace TAO

TAO vysvobození - léčení pomocí meditace TAO
Bruce Frantzis
Rok vydání:2012
Vydavatelství:Fontána
ISBN:978-80-7336-660-5
Stran:172
Skladem: na dotaz
Kategorie:Meditace, mystika
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:000506
Podobné knihy:Vlny moudrosti


Sleva 7% - z ceny 288,00 Kč s DPH
Nová cena 268,00 Kč s 10% DPH




Frantzis také studoval pět let v Japonsku a Indii, kde získal velké zkušenosti se spiritualitami: zen, tibetský buddhismus, jóga, kundaliní, léčení energií a s taoistickými tradicemi vody a ohně.
strávil víc než deset let v Číně na taoistické cestě válečníka, léčitele a kněze, kde ho vyučovali někteří z největších mistrů. Je prvním známým západním člověkem, kterému byla předána autentická linie čchi kung, ba gua, tchaj ti a taoistické me­ ditace.
BRUCE FRANTZIS
"Všichni jsme vedeni k tomu, abychom usilovali o věci a dosahovali cílů. A pokud nedokážeme nechat věci vyvanout, vede to k utrpení. Bruce Frantzis nás vede ke starému učení o vnitřním rozpouštění. Učí nás, abychom nechávali věci vyvanout a otev­ řeli se vůči vnitřnímu léčení a tvořivému procesu v každém okamžiku našeho života. To je základem učení vedoucího ke kulti­ vaci vnitřní síly a míru."
"v rukou schopného Bruce Frantzise se toto staré taoistické učení stává jasnějším, prospěšnějším a nesmírně užitečným pro moderního vystresovaného studenta."
Nyní se Frantzis dělí o toto staré učení, aby ti po­ mohl dostat se blíž k pocitu, že jsi opravdu živý a šfastný.
Knihy Bruce Frantzise jsou unikátní v jejich praktické relevanci k modernímu životu.
Můžeš se naučit, jak pracovat se svou čchi - vnitřní životní energií - nejen ke zlepšení svého zdraví a uklidnění mysli, ale také k obnově opravdového štěstí a probuzení velkého duchovního potenciálu, který máš uvnitř.
Realistickým a dobře srozumitelným stylem nabízí Bruce Frantzis účinné metody, jak nechat vyvanout napětí, strach, hněv a bolest.
MEDITACE JAKO LÉKAŘ I PSVCHOTERAPEUT
BRUCE FRANTZIS VYUČUJE PRAKTICKÝM A ÚČINNÝM TECHNIKÁM PODLE AUTENTICKÉ STARÉ TRADICE. TYTO TECHNIKY POMÁHAJÍ LIDEM PŘEKONÁVAT PŘEKÁŽKY A NAUČIT SE RELAXOVAT

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku