Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

Kniha obsahuje bohatý dokumentační materiál, nákresy staveb a hypotetické rekonstrukce sídel i podobu jejich dávných obyvatel.
Na Znojemsku byla v nedávné době objevena pyramidální města s pohřebišti inteligentních obrů, vícepodlažní podzemní města s labyrinty a dálkovými chodbami, vyspělé technické stavby a zařízení, monumentální starověké chrámy a neznámé velkomoravské stavby, které se autoři knihy pokusili zařadit do celkového civilizačního vývoje na zemi.
Ruiny obřích druhohorních i třetihorních pyramid tak dodnes dotvářejí celkový povrch krajiny, který byl geology vyhodnocen jako výsledek horotvorných procesů.
I když zmizely z povrchu země, přesto mnohé jejich stavby dosud zůstaly ukryty v ruinách pod mocnými nánosy sedimentů i horninových navážek a některé z nich se dochovaly až dodnes!
odhaluje existenci vyspělých civilizací na našem území, které již v dávných dobách zanikly při celosvětových katastrofách, a proto je jejich odkaz z paměti lidstva již dávno vymazán.
Kniha RNDr. Mgr. Hany Blochové (Rosa de Sar), specialistky na průzkumy památek, autorky dvou uznávaných publikací z doby vzniku křesťanství, a ing. Jaroslava Růžičky, objevitele nové nedestruktivní detekční metody pro archeologii,

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku