Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Malá kniha o velkých plánech - miřte výš a jděte kupředu, až na hranice toho co se zdá možné, a pak ještě dál

Malá kniha o velkých plánech - miřte výš a jděte kupředu, až na hranice toho co se zdá možné, a pak ještě dál


Buďte originální a jedineční!

Rozjeďte svou fantazii a kreativitu na plné obrátky!

Když jste přišli na svět, sršeli jste údivem, fantazií, zvědavostí, touhou tvořit. Narodili jste se plni bláznivých snů a s bezmeznými ambicemi, které postupem času dostaly na frak od tlaků skutečného světa, jako jsou strach z výsměchu, hodnocení okolí, každodenní otročina v práci, finanční tlaky a silné nutkání zapadnout, přizpůsobit se, řídit se pokyny a dodržovat je. V tomhle obklíčení není těžké podlehnout a zadusit jiskru vynalézavosti, zkrotit sny a umlčet odvážné ambice.

ALE NIKDY NENÍ POZDĚ NA ZMĚNU! Tím spíš, že dnešní doba podporuje originalitu v každém směru.

Pokud se budete snažit dosáhnout ke hvězdám, tak přestože to zní pošetile a bláznivě, může se vám to doopravdy podařit. Vše totiž začíná i končí ve vaší mysli. Často se vyplatí přestat se nimrat v malichernostech a začít myslet ve velkém stylu. A jak se to dělá? Richard Newton vám to v Malé knize o velkých plánech ukáže. S jednoduchými nástroji dokážete velice rychle uvolnit svou inspiraci a kreativitu, resetovat stávající ambice a nasměrovat svou pozornost na to, co je skutečně důležité.

Krátká a poutavá knížka se spoustou citátů a rychlých tipů na osvobození vlastního potenciálu, jehož malost často tkví právě v zablokovaném myšlení.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku