Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Jde o vaši krev jak všechno pochopit, vyvarovat se nemocí a výlečit se

Jde o vaši krev jak všechno pochopit, vyvarovat se nemocí a výlečit se


Většina Čechů umírá předčasně v důsledku „nehod“ oběhového systému, především na infarkt, iktus, plicní embolii, trombózy anebo na komplikace při cukrovce.

V současné době je v ČR léčeno více než 2,5 milionu osob s nemocemi oběhového systému. Jak je možné, že těmito nemocemi trpí stále mladší lidé?

Autor prokazuje, že klasická medicína nezkoumá příčiny uvedených nemocí, potlačuje pouze jejich příznaky, a i proto nebývá spolehlivě úspěšná.

Možná to zní opovážlivě, ale existují velmi jednoduchá a levná opatření, jejichž zásluhou se lze těmto komplikacím vcelku spolehlivě vyhnout.

A totéž platí i o cukrovce, z jejíhož rozšíření a současně nesprávné léčby si mnozí terapeuti učinili snový byznys, tvrdí autor a varuje nemocné před takzvanou cholesterolovou lží a užíváním nebezpečných preventivních léků.

Seznamuje čtenáře se způsoby spolehlivé preventivní ochrany a informuje postižené, na co by měli dbát, ocitnou-li se ve zdravotní nouzi. Touto knihou završuje autor pětidílnou sérii o příčinách závažných nemocí a o nejspolehlivějších způsobech jejich léčby.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku