Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Batwoman Bishoujo Anime Statue soška

Batwoman Bishoujo Anime Statue soška


Soška Batwoman vytvořená podle předlohy figurální řady Bishoujo (japonský výraz pro krásnou ženu) vycházející z japonské formy dějového vyprávění anime je vysoká cca 25 cm s detailním zpracováním.

Anime (zkrácený japonský přepis z výrazu animace,= animéšon) je označení pro animované filmy a seriály vyrobené v Japonsku. Dělí se ovbykle na TV seriály, PC speciál OVA (Original Video Animation) nebo online speciál ONA (Original Net Animation),na filmy a hudební videa. Anime je v Japonsku velmi rozšířený druh zábavy a vyznačuje se charakteristickým stylem kresby postav a pozadí, k žánru anime se ale počítá i loutková nebo 3D animace. Animace se v Japonsku stala populární jako alternativní forma dějového vyprávění v porovnání s málo rozvinutým japonským hraným filmem. Anime pokrývá širokou škálu žánrů, od akčních seriálů přes detektivky až po psychologická dramata. Anime se obvykle vysílá v televizi, distribuuje na DVD nebo publikuje jako videohry. Anime bývá často ovlivněno nebo přímo inspirováno japonskými komiksy manga, nebo občas naopak takové komiksy inspiruje. Občas bývá anime také adaptováno do podoby hraných filmů. Anime produkuje řada japonských animátorských studií.

Display as either Batwoman or unmasked Kate Kane. Figure stands 25 cm tall in 1:7 scale. Weight: 0,5 kg

Interchangeable parts for display options.
Continuing the lineup of beautiful bishoujo-inspired statues combining DC Comics superheroines and villains with traditional Japanese stylings is another member of the "Bat Family," BATWOMAN!
Kate Kane appears in the Japanese bishoujo (pretty girl = japonský výraz pro krásnou ženu)) style based on original character art by world famous illustrator Shunya Yamashita! Yet another skilled protector and guardian of the city, Batwoman is as beautiful as she is dangerous in this amazing bishoujo presentation. Her unique pose captures Kate leaning forward slightly as she turns toward you and reaches out to you while one hand holds out her billowing cape.
The heroine s costume is intricately detailed and striking with its sleek bodysuit, boots, utility belt, gloves, and cape all in glossy black and deep red. Batwoman even comes with two distinct display options for you to choose from whether you prefer her masked with her long wig flowing to match her cape or Kate s unmasked beauty (with a bishoujo twist) and short hair!
Sculpted by MIC, the mighty Batwoman stands approximately 10 inches tall (1/7 scale). Ms. Kane looks fantastic displayed on her own, and even better standing alongside other DC Bishoujo Statues from Kotobukiya like Batgirl!
Recommended age: from 14 - 15 years

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku