Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Čarodějnická kniha - přes 40 tajných návodů jak být úspěšný v životě, práci a zábavě

Čarodějnická kniha - přes 40 tajných návodů jak být úspěšný v životě, práci a zábavě


Kniha je rozdělena do šesti kapitol (šestka představuje dokonalost), z nichž každá obsahuje sedm zaříkadel (sedmička je nejmagičtější číslo). Nakonec jsou přidána tři zapečetěná zaříkadla, určená jen pro naléhavé případy, tak buďte opatrní...
Magie popsaná v této knize je pozitivní silou. Všechna zaříkadla jsou humánní a podporují život. Nemusíte se stát členy tajného společenství, abyste mohli využívat magickou energii přírody.
3 zapečetěná kouzla pro naléhavé případy
jak být úspěšní v životě, práci i zábavě
Přes 40 tajných návodů
Obsah:
Nepotřebujete žádné nákladné vybavení - většinu rekvizit najdete v nejbližším obchodu, na zahradě nebo v domácnosti. Vlastní magie je ve vaší mysli a jejím spojení s předměty, které budete používat. Vše na tomto světě je nám k dispozici, můžeme si to od přírody vypůjčit, používat a těšit se z toho, a nakonec jí to zase vrátit. Užívejte zaříkadla s rozvahou. Nikdy by neměla být používána k tomu, abyste získali kontrolu nad jinými bytostmi nebo jim ubližovali. Pokud se naplníte nenávistnými myšlenkami, budete sami nenávist přitahovat. Když vyslovujete zaříkadlo, slavnostně tím oznamujete, co máte v úmyslu. Intenzivně se na to soustřeďte, a jakmile získáte pocit, že se věci zlepšují, magie bude působit. Nezapomínejte na svoji individualitu - magie není zkostnatělá a bude se vyvíjet spolu s vámi.
Magie mysli
V našem moderním individualistickém světě je těžké důvěřovat svým přírodním instinktům a znovu probudit k životu schopnosti, které jsme měli v raných fázích našeho vývoje. Když si uvědomíme propojení ducha, těla a vědomí a naučíme se ovládat energii své mysli, můžeme využívat magii jako nástroj pro kontrolu a zlepšení svého osudu.
Probuďte své dřímající schopnosti
Až do 17. století panoval všeobecně názor, že příroda je oživená a že duše a tělo tvoří nedílnou jednotu ve všech sférách stvoření. Pokud mělo být uzdraveno fyzické tělo, musel být uveden do rovnováhy i duch. S příchodem vědecké revoluce začala být příroda chápána jako něco, co si má člověk podmanit ke svému prospěchu, bez velkých ohledů na důsledky. Teprve dnes si začínáme uvědomovat - a je ironií, že nám to dokazují právě vědecké experimenty - společný základ a vzájemnou propojenost všech forem života na zemi. Jednotlivé složky našeho vesmíru se mohou jevit jako izolované objekty z pevné, neprostupné hmoty. Ve skutečnosti je ale vše pouze energie vibrující v různých frekvencích. Měli bychom rozvíjet schopnost rozpoznat životní energii, která proudí celou přírodou a oživuje všechna stvoření, a pracovat s přírodní magií, která je všude kolem nás.
Přírodní magie
Okultista je člověk, který se pouští do neprobádaných oblastí ve snaze odhalit jejich tajemství. Mnohé přírodní procesy jsou dosud neprobádané a tudíž "okultní". V minulosti provozovali okultisté - moudré ženy neboli čarodějky a čarodějové, jak bývali tehdy nazýváni - svoji činnost tajně, aby unikli pronásledování. Strach, lakomství, závist a nenávist byly hlavními kořeny neutuchající perzekuce, jejímiž předními protagonisty byli učenci - jejich úsudek totiž nemohl být snadno zpochybňován. Hony na čarodějnice a časté čarodějnické tribunály se stávaly hospodářským odvětvím, které podporovalo místní ekonomiku a dávalo obživu zúčastněným.
Okultismus
UKÁZKA:
Kniha obsahuje přes 40 tajných návodů jak být úspešní v životě, v práci i v zábavě a na závěr 3 zapečetěná kouzla pro naléhavé případy.
Magie popsaná v této bohatě ilustrované a dárkově vypravené knize je pozitivní silou. Všechna zaříkávadla jsou humánní a podporují život.
V naší materialistické společnosti mnozí zapomněli na prosté radosti přírody a přírodní magie.
Pozitivní přírodní magie slouží i jako nástroj zlepšení našeho osudu.
Probuďte své dřímající schopnosti a naučte se ovládat energii své mysli.
Přes 40 tajných návodů jak být úspěšný v životě, práci a zábavě.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku