Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Základní kniha homeopatie

Základní kniha homeopatie
Rajan Sankaran
Rok vydání:2009
Vydavatelství:Fontána
ISBN:978-80-7336-495-3
Stran:389
Skladem: na dotaz
Kategorie:Homeopatie, květová terapie
Léčení přírodními prostředky, herbáře
Kód:S02025
Podobné knihy:Květové esence dr. Bacha - pozitivní emocionální kvality čaker
Homeopatie základní informace a použití
Homeopatická první pomoc (škola do kapsy)
Homeopatická věda
Homeopatický přístup k léčbě rakoviny


Sleva 11% - z ceny 388,00 Kč s DPH
Nová cena 345,00 Kč s 10% DPH




"Tato kniha je perlou pro zkušeného homeopata stejně jako pro začátečníka. Studentovi nabízí náhled do širšího rozpětí možností, které homeopatie musí nabídnout po zvládnutí základních dovedností; pro zkušené může být vítaným podmětem, jak rozšířit svůj systém práce a objevit nové výzvy k učení, experimentování a růstu."
Rajan čerpá ze svých rozsáhlých klinických zkušeností, aby nám předal mnoho originálních názorů, které provokují k zamyšlení. Tato kniha je jasně srozumitelná, i když je plná bohatě ilustrovaných případů a vzbudí zájem všech vážně studujících umění jak léčit.
Tato kniha představuje výsledky detailní studie periodické tabulky, které ukazují vztah mezi chemií a homeopatií a zdůrazňuje věděcký základ homeopatie. Detailně studuje minerální léky i s případy, které vyvolávají v mysli jasné obrazy. Zahrnuje množství testů léků, vedených Rajanem na jeho seminářích na různých místech světa, který nabízí nový náhled na tyto léky. Na studii několika rostlinných a živočišných léků navazuje diferenciální analýza léků různých říší - tato analýza se osvědčí pro orientaci v oblasti homeopatie. Na konci knihy je uvedeno mnoho originálních myšlenek homeopatické filozofie, hlavními z nich jsou jeho úvahy o tom, jak a proč se vyvíjí orgánová patologie.
V "Duši" Rajan představil svůj koncept nemoci jako bludu. Zde ukazuje, jak může být blud klasifikován za použití Hahnemannovy teorie miasmat. Pomocí mnoha ilustrativních případů ukazuje, jak můžeme tuto klasifikaci použít jako mapu nemoci a usnadnit si tak výběr léků. Detailní studie homeopatických léků s odkazem na jejich původ odhaluje smysl tradičního dělení na rostlinnou, živočišnou a minerální říši.
I když podnítila určitou polemiku, odborná veřejnost ji přijala velmi dobře a získala u ní velké uznání. Tam, kde "Duše" končila, začíná tato velmi očekávaná kniha a znovu rozněcuje plamen homeopatie - duše vtéká do podstaty.
Ve své předcházejíci knize "Duše homeopatie" se Rajan Sankaran zanořil do hloubky homeopatické filozofie a představil mnoho originálních myšlenek a s velkou hodnotou pro lékaře v praxi.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku