Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Kouzelná láska - magická moc partnerských vztahů

Kouzelná láska - magická moc partnerských vztahů


"Marianne Williamson vytvořila další mistrovské dílo... Pokud jste připraveni na zážitek uzdravení a osvícení, který navždy změní způsob, jak vnímáte druhé a jak se k nim vztahujete, je tato kniha určena právě vám."
Existuje říše milostného okouzlení, vedle které se svět, ve kterém nyní žijeme, nezdá být tak strašně důležitý, a dokonce ani tak moc skutečný. Do této říše se vstupuje ve dvou. Není to jen místo citové obnovy, ale vlastně naše nejnovější duchovní hranice. Ve skutečnosti bychom právě tam měli žít. A ne život ledajaký, ale život věčný."
Zapomeňte na všechno a začnete se rozpomínat.
Zapomeňte na lži, které vám navykládali.
"Zapomeňte na své staré představy.
Kouzelná láska není o minulosti ani o budoucnosti. Není ani o praktičnosti. Není o společnosti ani společenských pravidlech. Je to odvážná jízda do středu bytí, do srdce každého z nás. Je to smělé a mistrné zkoumání toho, čím vlastně dva lidé jsou a jak se můžeme stát anděly v nás."
Kouzelný vztah stojí podle ní na "vědomém poznání dvou lidí, že smysl jejich vztahu není ani tak materiální, jako spirituální a vyžaduje nesmírné vnitřní schopnosti.
Zatímco ve svém předchozím bestselleru se Marianne zabývala otázkou vztahů a jejich smyslu z pohledu Kurzu zázraků, v této osobní sbírce esejí, modliteb a sebereflexí rozjímá nad smyslem romantické lásky.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku