Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Vegetace České republiky 1 vegetace alpínských a subalpínských trávníků, slanisk, luk a pastvin, vřesovišť, trávníků na písčinách, mělkých půdách a suchých stepních stanovištích

Vegetace České republiky 1 vegetace alpínských a subalpínských trávníků, slanisk, luk a pastvin, vřesovišť, trávníků na písčinách, mělkých půdách a suchých stepních stanovištích
Milan Chytrý
Rok vydání:2010
Vydavatelství:Academia
ISBN:978-80-200-1462-7
Stran:526
Skladem: na dotaz
Kategorie:Beletrie, matematika, různé
Pyramidy,kameny, PŘÍRODA , energie
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:005594
Podobné knihy:Masožravé rostliny
Lesnická entomologie


Cena 550,00 Kč s 10% DPH


První díl obsahuje obecný úvod a představuje vegetaci alpínských a subalpínských trávníků, slanisk, luk a pastvin, vřesovišť, trávníků na písčinách, mělkých půdách a suchých stepních stanovištích.
Kniha je základní referenční příručkou pro přírodovědce, ochránce přírody, zemědělce, učitele, studenty i všechny ostatní zájemce o biodiverzitu České republiky.
Současně navrhuje kriticky revidovanou klasifikaci rostlinných společenstev, která vznikla na základě analýzy několika desítek tisíc fytocenologických snímků obsažených v České národní fytocenologické databázi.
Popisuje jejich floristickou skladbu, ekologii, dynamiku, rozšíření a hospodářský význam ve strukturovaném textu, který je bohatě doplněn barevnými fotografiemi porostů, mapami rozšíření, grafy a srovnávacími tabulkami druhového složení.
Čtyřdílná monografie Vegetace České republiky systematicky shrnuje znalosti o typech rostlinných společenstev vyskytujících se na našem území.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku