Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví
KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Učebnice zavařování a konzervace (ve slevě jediný výtisk !)

Učebnice zavařování a konzervace (ve slevě jediný výtisk !)
Výprodej

Jan Jílek
Rok vydání:2001
Vydavatelství:Fontána
ISBN:80-86179-67-2
Stran:232
Skladem:poslední kusy
Kategorie:Léčení přírodními prostředky, herbáře
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:017568


Sleva 50% - z ceny 178,00 Kč s DPH
Nová cena 89,00 Kč s 10% DPH


kusů
Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovoce a zeleniny.

Přidat k oblíbeným odkazům Doporučit příteli Tisk informací Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku Sdílet na Google+