Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví
KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Fermentace - Recepty na domácí kvašení

Fermentace - Recepty na domácí kvašení
Cosima Bellersen Quirini
Rok vydání:2015
Vydavatelství:Grada Publishing
ISBN: 978-80-247-5634-9
Stran:128
Skladem:poslední kusy
Kategorie:Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:010061


Sleva 10% - z ceny 249,00 Kč s DPH
Nová cena 224,00 Kč s 10% DPH


kusů
Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.

Přidat k oblíbeným odkazům Doporučit příteli Tisk informací Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku Sdílet na Google+