Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Pránická výživa jiná cesta ke spiritualitě (kniha a CD mp3)

Pránická výživa jiná cesta ke spiritualitě (kniha a CD mp3)
Henri Monfort
Rok vydání:2016
Vydavatelství:Danmed Publishing
ISBN:978-80-260-4160-3
Stran:257
Skladem: na dotaz
Kategorie:Audio CD, DVD, CD-ROM
Léčení přírodními prostředky, herbáře
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:007903
Podobné knihy:Alternativní medicína (DVD)


Cena 859,00 Kč s 10% DPH



Tento šaman a terapeut nyní žije v Nantes, kde 23. listopadu 2002 začala jeho zkušenost s pránickou výživou. Zabývá se také léčením lidí pomocí energetické harmonizace, pořádá besedy a sděluje své zkušenosti na vlastní internetové stránce.

V tomto magickém kraji jezera Grand Large, nekonečného oceánu a divokých větrů vstoupil do spojení se silami přírody. se narodil roku 1953 v Bretani, v místě zvaném Pointe du Raz, na samém západě Francie.

Přináší svědectví o tom, jak se Henri Monfort již přes deset let pohybuje krajinami neznámého území pránické výživy. Jejím smyslem není cokoliv dokazovat ani nikoho přesvědčovat, protože už dnes je na naší Zemi pránická strava tou jedinou pro tisíce lidí.

Je to všeutvářející energie života, nekonečná a univerzální, která přináší konkrétní řešení velkých problémů, jímž lidstvo čelí nebo brzy čelit bude: nemoci z jídla, z obezity a nadváhy, zneužívání zvířat, rostlinstva, Země jako celku - vše v nestřídmé snaze nasytit čím dál více lidí. Dochází ke znečištování vzduchu, vody i Země...

V dnešní době si někteří průkopnící vytvářejí nové tělo s odkazem na kritéria "vývojového skoku", jejž předpověděli v minulém století Šrí Aurobindo a Satprem.

Henri Monfort se již více let pohybuje po cestě do terra incognita – krajiny neznámého území pránické výživy a tato kniha o tom přináší svědectví. Je úžasné zjistit, že Země neznámá, kterou díky Henrimu Monfortovi krok po krůčku objevujeme, je naší skutečnou vlastí, naším skutečným domovem. Doma nejsme zde v materiálním světě, ten je pouze naší školou. Postupným zbavením se strachu, podmíněností a limitujících doktrín materialistické společnosti se všichni můžeme stát šamany – svobodnými bytostmi pohybujícími se i v nemateriálním světě. Můžeme být šťastnými a mírumilovnými bytostmi stále ponořenými v oceánu nekonečné bezbřehé lásky. Kéž tato kniha svou autentičností, jasností a silou univerzálních a věčných zákonů, kterou dává pocítit, dokáže zasáhnout srdce všech..

Autorkou poslední kapitolky, nazvané Prána pomocník na cestě sebepoznání a sebeléčby, je Dana Hájková, která se po svých bohatých a ne vždy jednoduchých životních zkušenostech rozhodla přejít na pránickou výživu v létě roku 2012. Zajímavou formou prezentuje svoje přechodové období, 21 dnů přechodu, tedy období změn, vyvřelých emocí a transformace..

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku