Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Provence škola provensálské kuchyně - tajemství surovin a receptů jižní Francie

Provence škola provensálské kuchyně - tajemství surovin a receptů jižní Francie
Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová
Rok vydání:2010
Vydavatelství:Slovart
ISBN:978-80-7391-818-7
Stran:352
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčení přírodními prostředky, herbáře
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:005607


Cena 499,00 Kč s 10% DPH



Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku