Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Zázraky meditace 2. díl

Zázraky meditace  2. díl
Jiří Vacek
Rok vydání:2003
Vydavatelství:Vacek
Stran:180
Skladem: na dotaz
Kategorie:Jóga
Meditace, mystika
Okultismus, spiritismus,hermetik
Kód:005574
Podobné knihy:Šrí Sai Satčarita - podivuhodný život a učení Šrí Sai Baby
Kundalini Matka Síla (váz.)


Cena 140,00 Kč s 10% DPH



To je poselství "Zázraků".
Důležité je vytrvat. Ten, kdo přes vše vytrvá, nepochybně i zvítězí.
Úspěchy v nich popsané jsou nadějí i povzbuzením, že je možné, abychom všichni dosáhli totéž, popisované těžkosti a pády druhých nám pomáhají lépe snášet obtíže naše vlastní, ptotže víme, že se jim nikdo nevyhne.
I když průvodní jevyjsou různé, sama cesta je jen jedna, je jí neúprosný boj se vším, co nás od Boha - našeho Já odděluje a vytrvalá snaha o znovuobjevení toho božského, co každý z nás v sobě má.
Právě pro tento pravdivý a nepřikrášlený obraz jsou "Zázraky " zdrojem velkého a všestranného poučení, ale i útěchy pro všechny, kteří duchovně usilují, ať již jdou křesťanskou mystikou či jógou nebo buddhismem.
To nejsou teorie, filosofie či nabádání, ale pravý duchovní život, takový jaký je s úspěchy jako je hluboké samádhi neboli ponoření do Boha, ale i tvrdé nápory, tápání, nejistoty, překážky a dokonce i pády.
Dopisy, které čtenáři píší autorovi, ve kterých líčí své obtíže i úspěchy na duchovní stezce nebo žádají o radu a pomoc, spolu s autorovými odpověďmi a vysvětlivkami, podávají podivuhodný a věrný obraz skutečného vnitřního života těch, kteří se vydali za opravdovým poznáním Boha nebo svého pavého Já, což je totéž.
Výběr dopisů uspořádaný podle námětů, ve kterých hledající se ptají autora na správné postupy na duchovní stezce a autorovy odpovědi.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku