Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


The Tarot of Vampyres (78 karet a kniha) Vampíří tarot

The Tarot of Vampyres (78 karet a kniha) Vampíří tarot
Ian Daniels
Rok vydání:2010
Vydavatelství:Llewellyn Publications
Stran:312
Skladem: na dotaz
Kategorie:KARTY, taroty, čtení z ruky, sny
Okultismus, spiritismus,hermetik
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Kód:004348
Podobné knihy:Vampýří tarot nekonečné noci (kniha a 78 karet) anglicky The Vampires Tarot of the Eternal Night


Sleva 11% - z ceny 1 293,00 Kč s DPH
Nová cena 1 151,00 Kč s 10% DPH


Další obrázky



Tyto karty jsou jedním z nejpovedenějších a vizuálně nejúžasnějších upírských tarotů na trhu.

Je nástrojem k duchovnímu probuzení a pozve vás k ponoru do vašich niterných stínů, a přitom zářících oslepujícím světlem.

Inspiroval se strukturou Rider-Waite tarotu, takže balíček 78 karet obsahuje takové známé figury jako je blázen, císařovna a milenci, podaných ovšem v gotickém stylu, a ten vás vtáhne do okouzlujícího světa upírů.

Přiložen je průvodce k výkladu symbolismu každé karty a nabízí obohacující cvičení, inovativní způsoby výkladu a instrukce pro vytvoření svého vlastního stínnového profilu a upírského charakteru.

Blood-red roses entwined in briar stems. Glistening pale-marble skin. Coiled serpents staring with eyes of fire. The vampyre legend is rooted in darkness and seduction, but its enduring message is one of spiritual hunger - to drink in the everlasting divine.

Featuring Ian Daniels masterfully and meticulously crafted artwork, "The Tarot of Vampyres" is the most visually stunning vampyre deck on the market.

This sumptuously rendered tarot is a tool for spiritual awakening, inviting you to delve into your inner shadows and emerge in radiant light. Inspired by the Rider-Waite structure, the 78-card deck includes familiar figures such as the fool, the empress, and the lovers, depicted with Gothic style imagery steeped in the entrancing world of vampyres.

A companion guide interprets the symbolism in each card and provides enriching exercises, innovative spreads, and instructions for creating your own shadow profile and vampyre character.

Dimensions 140 x 203 x 53.34mm | 703.07g

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku