Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Říše pozemských andělů - nové informace o vtělených andělech a ostatních šiřitelích Světla

Říše pozemských andělů - nové informace o vtělených andělech a ostatních šiřitelích Světla
Doreen Virtue, Ph.D.
Rok vydání:2013
Vydavatelství:Fontána
Stran:291
Skladem: na dotaz
Kategorie:Andělé, duše, duchovno
Meditace, mystika
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Kód:001742
Podobné knihy:Alchymie duše škola záření průvodce vyšším vnímáním
Zázrační jednorožci
Meditace s anděly očista a nová poznání s pomocí meditací a andělů
Přítomnost andělů
Most světla


Sleva 7% - z ceny 298,00 Kč s DPH
Nová cena 277,00 Kč s 10% DPH




Připadáte si jiní než ostatní? Máte pocit, jak by vás na téhle planetě někdo vysadil, a říkáte si, kdy se zase vrátí, aby vás vzal domů? Pokud ano, tak možná jste pozemským andělem…Po vydání svého bestselleru Pozemští andělé (dosud se prodalo přes 80 000 výtisků) pořádala Doreen Virtue semináře o těchto šiřitelích světla po celých Spojených státech i v zahraničí. Během té doby vyšly najevo nejnovější informace o dalších duchovních říších, které jsou domovem těchto bytostí. Vedle tzv. „základních říší“, o nichž Doreen pojednávala v první knize (vtělení andělé, vtělení elementálové, vesmírné bytosti a zasvěcení), bylo objeveno několik říší nových.

Kniha Říše pozemských andělů obsahuje všechny informace z knihy předcházející, doplněné o aktuální popisy nových duchovních kategorií, mezi něž patří mystičtí andělé, lesní mužíci, mořské bytosti, rytíři paladinové a další. Poslouží vám jako přehledný průvodce těmito říšemi a pomůže těm, kdo budou chtít objevit duchovní sféru svého původu. Kromě podrobných charakteristik všech říší nabízí také cenné rady a doporučení pro hledající, nechybí ani přímé výpovědi konkrétních osob.

Doreen Virtue, Ph.D., je jasnovidná psychoterapeutka, která spolupracuje s říšemi andělů, elementálů a nanebevzatých mistrů. Vystupuje v pořadech Oprah, The View, Good Morning America, CNN a dalších amerických programech, pořádá přednášky a kurzy po celém světě.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku