Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Cesta pravého muže (brož) - duchovní průvodce pro muže, aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha

Cesta pravého muže (brož) - duchovní průvodce pro muže, aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha
David Deida
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Synergie
ISBN:978-80-7370-520-6
Stran:268
Skladem: na dotaz
Kategorie:Manželství, vztahy, sexualita
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:000331
Podobné knihy:Rodinné konstelace tok lásky
Manželská a párová terapie
Miluj mě ironicky
Peníze a manželství


Sleva 7% - z ceny 289,00 Kč s DPH
Nová cena 269,00 Kč s 10% DPH




Cesta pravého muže vás zavede do srdce současné mužské zkušenosti. David Deida se zde s pronikavou upřímností a ojedinělým vhledem do nejhlubších mužských tužeb zabývá nejdůležitějšími aspekty života mužů - kariérou a rodinou počínaje a ženami, intimitou, láskou a duchovním růstem konče. Nabízí vám praktickou příručku jak žít.

Cesta pravého muže by se měla být povinnou "školní" četbou. Deida učí muže, jak být muži, a ženy, jak být ženami. Jak se navzájem obdarovat tím, čím jsme jedineční, a porozumět tomu, kde jsme odlišní. Nejde přitom jen o psychologické poučky - Deida vysvětluje, jak se liší a doplňují naše mužské a ženské energie, což je v dnešní "zrovnoprávněné" společnosti zcela klíčové. Tato kniha zásadním způsobem podporuje životní směřování mužů, jejich sílu a celistvost, a zároveň lehkost bytí, hluboké uvolnění a zářící radost jejich partnerek!

Proč bychom měli žít jinak?
Pomáhá nám pochopit polaritu mužského a ženského principu - v partnerství i uvnitř nás samých. Inspiruje nás k životu plnému otevřenosti, lásky a intenzity.
A balzámem pro každou ženu, připravenou otevřít se do světla lásky, plynutí, energie a radosti.
Cesta pravého muže je výzvou pro každého muže, který chce prožít život plný smyslu, hloubky, síly a svobody.
Kniha zásadním způsobem podporuje životní směrování mužů, jejich sílu a celistvost a zároveň lehkost bytí, hluboké uvolnění a zářící radost jejich partnerek.
Nejde přitom jen o psychologické poučky, neboť Deida vysvětluje, jak se liší a doplňují naše mužské a ženské energie, což je v dnešní "zrovnoprávněné" společnosti zcela klíčové.
David Deida, jeden z nejpřevratnejších a nejprovokativnějších duchovních učitelů současnosti, učí muže, jak být muži, a ženy, jak být ženami, jak mužům porozumět a jak je v jejich mužství podpořit.
Cesta pravého muže by měla být "povinnou" četbou.
Nyní před sebou máte knihu, která vám v tom může pomoci.
Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved.
Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž.
A jak je milovat a zůstat při tom volný?
Co vlastně ženy doopravdy chtějí?
Jaké je moje životní poslání?
Má můj život smysl a cíl?

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku