Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Zdraví díky tachyonu (či klíč ke zdraví) - kniha o základech užití tachyonizovaných produktů a terapie s jejich pomocí

Zdraví díky tachyonu (či klíč ke zdraví) - kniha o základech užití tachyonizovaných produktů a terapie s jejich pomocí
Andrea Jell
Rok vydání:2011
Vydavatelství:Pragma
ISBN:978-80-7349-175-8
Stran:158
Skladem: na dotaz
Kategorie:Andělé, duše, duchovno
Pyramidy,kameny, PŘÍRODA , energie
Záhady, tajemství, záhadologie
Kód:S04023
Podobné knihy:Čarovná říše víl


Cena 168,00 Kč s 10% DPH



Usiluje zejména o integraci tachyonové technologie a kvantového vědomí do stávajících tradičních systémů jako je šamanismus, jóga a tradiční čínské učení o akupunktuře a ovšem také do každodenního života všech lidí.
V roce 2003 založil Akademii ewelluce (Ewellution Akademie) a zahájil vzdělávací program energetiky tělesného a duševního zdraví (energetic wellness) a kvantového vědomí. V roce 2004 získal vědeckou hodnost doktora pro transformační vědu na Mezinárodní univerzitě tachyonu státu Kalifornie (University of Integrated Science, California) a v témže roce byl povolán do vedení této univerzity
Od roku 1999 je společně s prof. Davidem Wagnerem školitelem vedoucích seminářů o práci s tachyony a lektorů, V roce 2001 založil Ústav pro kvantové vědomí (IQ-Institut fűr Quantenbewusstsein) a léčebnou praxi s použitím tachyonů a kromě toho začal budovat systém vzdělávání a integrace nových metod do osvědčených tradičních systémů (šamanismus a vertikalita v Quality of One™, "Spezjell", vertikální jóga, tachyopunktura).
O použití tachyonových nástrojů a související problematice kvantového vědomí vyučoval v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Španělsku, Anglii, Holandsku, Belgii, Dubaji, Indii, Kalifornii, na Havajských ostrovech a v Japonsku.
Od roku 1990 pracuje jako terapeut s vlastní praxí. Od roku 1996 používá při své terapeutické práci tachyony. Rok 1997 je počátkem jeho kariéry vedoucího seminářů o práci s tachyony, kterých se po celém světě až dosud uskutečnilo více než 200.
se narodil v roce 1958, je vyškolený v chiropraxi, přírodních léčebných metodách, akupunktuře, psychoterapii a vede skupiny tantry a šamanského léčení.
Dr. Jell
Dr. Andreas Jell se v tomto aktualizovaném vydání své knihy zabývá všemi dostupnými tachyonizovanými™ produkty a ukazuje, jak je můžeme účelně využívat. Krátký výlet do teorie, zkušenosti uživatelů, poznatky z medicíny, biologie a témata související s využíváním tachyonů. To vše nám umožňuje důkladně nahlédnout do této fascinující duchovní i vědecké technologie.
Nyní máme možnost použít tachyonovou energii k léčení a osobnímu rozvoji. Tak může každý z nás posílit své vlastní léčivé síly, které se potom samy postarají o naše úplné uzdravení a další vývoj.
Když volný proud univerzální životní energie na nějaké úrovni našeho bytí zeslábne nebo se zablokuje, objeví se nemoci a poruchy nejrůznějšího druhu.
Souhrnná příručka o používání tachyonizovaných materiálů
Krátký úvod do teoretických souvislostí, zprávy uživatelů a doplňující údaje z medicíny a biologie umožňují podrobně nahlédnout do této nové, fascinující duchovní i vědecké technologie.
Andreas Jell zde detailně ukazuje všechny v současné době dostupné tachyonizované produkty a ukazuje, jak je možno je smysluplně použít.
Dnes může každý díky užití tachyonizovaných materiálů PŘÍMO posílit své samoléčicí schopnosti, které pak samočinně organizují dokonalé vyléčení a vývoj (antientropii).
Dosavadní cesta léčení a vývoje spočívala v tom, pokoušet se ovlivnit symptomy prostřednictvím nejrůznějších metod a frekvencí.
Tím, že na všech rovinách našeho bytí oslabujeme a blokujeme volné proudění univerzální životní energie, vytváříme nemoci a poruchy nejrůznějšího druhu.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku