Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Zázrační jednorožci

Zázrační jednorožci


Pokud jste připraveni, mohou vám jednorožci pomoci očistit všechnu karmu, ať už osobní, rodinnou nebo karmu spojenou s příslušností k vašemu národu. Stačí je zavolat a požádat o pomoc.
Kamkoli toto světlo namíří, scelují se rány. Nejde jen o léčení fyzické a citové, ale také léčení duše. Jednorožci odstraňují a léčí nejhlubší a nejpronikavější rány duše, které vás mohly sužovat po mnoho životů.
Jedna žena, která pracuje jako médium, mi řekla, že když spatřila jednorožce, bylo to jako pozorovat milion d­iamant­ů zářících ve slunečním světle, tak jasných, že na ně stěží mohla pohlédnout. Jejich roh můžeme přirovnat k magické hůlce chrlící magickou energii.
Jasnovidci vidí jednorožce jako zářící bílé koně se spirálovitým rohem světla vycházejícím z jejich čelní čakry, čakry osvícení.
Posilují vaše odhodlání, abyste vytrvali ve snaze dosáhnout svých snů a vizí, pomáhají vám stát si za těmi cíli, které jsou v zájmu nejvyššího dobra. Jde jim o dlouhodobý růst vaší duše, vašeho společenství a světa.
Jednorožci plní přání duše, která přinášejí hluboké uspokojení, a pomáhají plnit úkoly, které jste si předsevzali před svým zrozením.
Tato kniha vás inspiruje a posílí na vaší duchovní cestě díky úžasným příběhům ze života lidí, kteří setkání s jednorožci prožili.
Spolupráce s vaším jednorož­cem vám umožní pozvednout vaši energetickou úro­veň a pomůže vám na cestě k osvícení.
Tyto magické bytosti světla, které se od Země oddělily před mnoha staletími, se nyní vracejí, aby vedly lidstvo na jeho duchovní cestě.
Stejně jako pomohla v devadesátých letech čtenářům kniha Světla andělů k tomu, aby se setkali s vlastním andělem, pomůže vám tato kniha cestou meditace, rituálů a obřadů nalézt vašeho jednorožce.
V této jedinečné knize přední britské "Andělské dámy" se naučíte porozumět mýtům a legendám o úžasných bytostech plných světla, nazývaných jednorožci, z vyššího duchovního hlediska.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku