Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Za domácím štěstím - sbírka poučných a praktických rad z domácnosti, jakož i předpisů ku získání a zachování krásy duševní i tělesné, jež má znáti každá žena

Za domácím štěstím - sbírka poučných a praktických rad z domácnosti, jakož i předpisů ku získání a zachování krásy duševní i tělesné, jež má znáti každá žena


Jen touha po obyčejném "domácím štěstí" zůstává stejná jako před 100 lety.
A kam se poděl ten ušetřený čas?
Dočkaly jsme se vynálezů a pomůcek v domácnosti, o kterých se jim ani nesnilo. Prádlo za nás dokonale vypere pračka, chemické prostředky hravě zlikvidují špínu i hmyz a naše moderní kuchyně jsou vybaveny přístroji, které nás zbaví dřiny a ušetří čas. Ale jen málokdy to doma voní bylinkami či čerstvě upečenými buchtami s vanilkovým cukrem.
Vybírala jsme z nich ty nejzajímavější, nejdojemnější a nejkurióznější rady a pokyny, jak docílit skutečně šťastného a útulného domova. Posuďte samy, jak se liší představy prababiček od těch našich.
Po deseti letech od vydání Domácího štěstí jsem se opět obklopila stohy starých spisků, příruček a časopisů pro dívky a paní ze začátku minulého století.
Milé dámy!
V originální celobarevné publikaci známá herečka a výtvarnice sesbírala mnoho dalších rad a poučení našich babiček a prababiček, které doplnila půvabnými ilustracemi.
Volné pokračování úspěšné knihy Domácí štěstí aneb jak si správně v životě vésti, která vyšla před deseti lety a vzbudila velký zájem čtenářů všech generací.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku