Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Vzkazy od vašich andělů - omalovánky

Vzkazy od vašich andělů - omalovánky
Doreen Virtue Ph.D., Norma J. Burnell
Rok vydání:2016
Vydavatelství:Omega
ISBN:978-80-7390-510-1
Stran:96
Skladem: na dotaz
Kategorie:Narození dítěte
Kód:THREDRH1


Cena 199,00 Kč s 10% DPH



Ti, kteří jsou v pravidelném spojení se svými anděly, pociťují velké zlepšení svých osobních životů. Mají pocit, že jsou šťastnější, klidnější a mají menší strach z budoucnosti.

Tyto omalovánky přinášejí od vašich andělů poselství útěchy, opory a naděje. Vybarvení těchto krásných obrázků vám umožní navázat s nimi ještě těsnější spojení, pomůže vám k uzdravení a otevřít své srdce příjemné relaxační a meditativní tvůrčí činnosti.

Vaši strážní andělé jsou právě teď s vámi. Tito andělé jsou čisté bytosti božského světla, jsou zcela důvěryhodné a chtějí vám pomoci v každé oblasti vašeho života. - Doreen Virtue

Doreen Virtue

je držitelkou bakalářského, magisterského a doktorandského titulu v oboru poradenské psychologie. Je autorkou více než 50 knih a karet, které se zabývají duchovními tématy. Pro svou práci s anděly je Doreen často nazývána "The Angel Lady". Je propagátorkou zdravého životního stylu a od roku 1996 je vegankou. Doreen se zapojuje do práce v charitativních organizacích a hnutích, které podporují zdravé životní prostředí, spravedlivé zacházení se zvířaty, čistý vzduch a vodu a zdravé geneticky neupravené potraviny pro všechny. Má také živé týdenní rozhlasový pořad na Hay House rádio.

Norma J. Burnell

je certifikovanou učitelkou Zentangle® - relaxační, antistresové kresby a celý život se věnuje umění. Je spoluautorkou knih The Art of Zentangle a The Art of Fashion Tangling. Po objevení umění Zentangle je Norma začala začleňovat do svého umění fantazie a mnoho z jejích kreseb se objevuje na různých kartách, razítkách a její originály byly prodány sběratelům po celém světě. Norma v současné době pracuje pro malé firmy, které se zabývají tvorbou webových stránek a grafickým designem. Dále studuje různé druhy umění a rozvíjí své vlastní dovednosti. Jejím životním snem je být umělcem a sdílet své umění s ostatními.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku