Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Vyučování Nefritového Draka tao mužské sexuality

Vyučování Nefritového Draka tao mužské sexuality
Hsi Lai
Rok vydání:2008
Vydavatelství:Pragma
ISBN:978-80-7349-019-5
Stran:245
Skladem: na dotaz
Kategorie:Manželství, vztahy, sexualita
Meditace, mystika
Zdravotní cvičení, sport, rehabilitace
Kód:017504
Podobné knihy:Umění sexuální magie


Cena 180,00 Kč s 10% DPH



Autor uvádí devět cvičení, která posilují erekci, zvětšují penis, zvyšují množství a kvalitu semene, zabraňují předčasné ejakulaci a posilují sexuální energii.

Cílem vyučování je dosáhnout zdraví, dlouhověkosti a nesmrtelnosti prostřednictvím vnějšího a vnitřního systému ke zvětšení a nahromadění Tří pokladů taoismu - Ťing (sexuální a fyzická energie), Čchi (dech a životní energie) a Šen (spirituální a mentální energie).
Autor pokračuje v práci zahájené knihou Vyučování Bílé Tygřice zkoumáním specificky mužské úlohy v taoistické sexuální transformaci.
Dílo prozrazuje, jak mohou taoistické sexuální praktiky pomoci mužům dosáhnout nesmrtelnosti zlepšením sexuální zdatnosti.

Taoistické metody probouzející mužskou sexuální energii obsažené v této knize ukazují, jak mohou taoistické sexuální praktiky pomoci mužům dosáhnout „nesmrtelnosti“ zlepšením sexuální zdatnosti. Autor pokračuje v práci zahájené knihou Vyučování Bílé Tygřice, zkoumáním specificky mužské úlohy v taoistické sexuální transformaci. Cílem Nefritového Draka je dosáhnout zdraví, dlouhověkosti a nesmrtelnosti prostřednictvím vnějšího a vnitřního systému ke zvětšení a nahromadění Tří klenotů taoismu – ťing (sexuální a fyzická energie), čchi (dech a životní energie) a šen (spirituální a mentální energie). Autor představuje devět cvičení Nefritového Draka, která posilují erekci, zvětšují penis, zvyšují množství a kvalitu semene, zabraňují předčasné ejakulaci a posilují sexuální energii. Také se podrobně zabývá dávnými taoistickými praktikami dýchání, meditace a technikami sexuální stimulace umožňující mužům zvýšit sexuální sílu pro vytvoření elixíru nesmrtelnosti. Tato učení, předávaná v nepřetržité tradici téměř 3000 let, jsou pro zdraví mužů stejně důležitá dnes, jako byla v době jejich objevu. Hsi Lai přináší celou řadu technik a praktik, které mužům dovolí vést vitální a aktivní sexuální život i v pozdním věku – což je pravá zkouška nesmrtelnosti.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku