Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Vnitřní klid a kde ho najít

Vnitřní klid a kde ho najít
Novinka

Christopher Papadopoulos
Rok vydání:2017
Vydavatelství:Metafora
ISBN:978-80-7359-519-7
Stran:176
Skladem: na dotaz
Kategorie:Meditace, mystika
Léčení přírodními prostředky, herbáře
Kód:DC0135


Sleva 7% - z ceny 278,00 Kč s DPH
Nová cena 259,00 Kč s 10% DPH




KNIHA NAVAZUJE NA UČENÍ ECKHARTA TOLLEHO. Hledání pravého klidu a míru začíná uvnitř každého z nás…

Kniha Christophera Papadopoulose navazuje na učení Eckharta Tolleho a především na jeho knihu Moc přítomného okamžiku.

Krok za krokem vede čtenáře dál od hluku vnějšího světa i falešných představ, které každému předkládá vlastní „ego“, až k nalezení pravé podstaty vlastního já uprostřed ticha, klidu a pokoje. Mír či klid není možné vytvořit, neboť pokoj a mír už tady dávno je a čeká jen, až ho zaznamenáme. Je podstatou, k níž ve skutečnosti všichni směřujeme.

V dnešním neklidném světě není snadné prožívat aspoň krátké chvíle klidu, natož dosáhnout trvalého vnitřního míru. Téměř vše, do čeho se pouštíme, podnikáme v bojovném vnitřním nastavení. Zápasíme s nedostatkem času, neochotou druhých, překážkami, které nám život klade do cesty, vlastními strachy a úzkostmi. Bojujeme proti nemocem, chudobě, terorismu, korupci…

Kniha zve k vykročení za novou zkušeností zakoušení života z pozice vnitřního klidu a míru. Poskytuje návod, jak se vypořádat se stresem, úzkostmi i nejistotami všedního dne. Nabízí konkrétní praktické rady, jak se k vnitřnímu hlubokému klidu dostat i jak v něm setrvávat.

Kniha v podobě otázek a odpovědí vede čtenáře k vhledu do myšlenkových vzorců, které nás od vnitřního klidu oddělují, i k pochopení, co vnitřní klid a mír skutečně je. Odkrývá souvislost mezi pokojem a vědomím těla. Prožívání přítomného okamžiku v hlubokém uvědomění těla nastoluje mír, který se projeví nejen v našem životě, ale i všude kolem nás.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku