Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Války bohů a lidí - o mimozemských válečnících, kteří zničili dávné civilizace

Války bohů a lidí - o mimozemských válečnících, kteří zničili dávné civilizace


Jeho myšlenky mají logiku a vše jako mozaika do sebe nádherně zapadá. Jedno je ale zřejmé: je zde stále plno spekulací a hypotéz, i když nové vědecké poznatky a objevy (zejména z astronomie, archeologie geologie i moderní genetiky) dávají Sitchinovi v mnohém za pravdu..
Zecharia Sitchin podává jednoznačné a ucelené vysvětlení toho, na co Erich von Däniken upozorňoval.
I pro nás je alespoň jeden ze základních historických pramenů běžně dostupný. Je jím kniha knih - Bible, jejíž přítomnost v knihovně a povšechnou znalost pokládám u vzdělaných lidí za samozřejmost. Zkusme ale bibli číst jako historický dokument, popisující (mnohdy ne právě srozumitelným způsobem) realitu, tedy události, které se v hluboké minulosti skutečně odehrály.
Právě na základě studia nejstarších sumerských textů vyslovil své teorie (nebo spíše přesvědčení) o vzniku naší sluneční soustavy a planety Země, o existenci tajemné planety Nibiru, která zachycena ve sluneční soustavě vrací se po protáhlé eliptické dráze jednou za 3600 let, o tom, že právě z této planety před zhruba 450 000 lety přišli na Zemi mimozemšťané, sumersky Annunaki, kteří dali pomocí genetických manipulací základ vzniku dnešního lidstva - člověka Homo Sapiens Sapiens (stvoření Adama).
... americký orientalista a lingvista ruského původu. Mládí prožil v Palestině, kde se naučil hebrejštině a dalším indoevropským a semitským jazykům, studoval klínopis a zejm. Starý zákon, dějiny a archeologii Blízkého východu na Londýnské univerzitě, nyní žije v New Yorku. Jako dějepisec starověkých národů a mezopotamských kultur, Summerů, Akkadů, Semitů je jedním z mála současných učenců na světě, který umí číst a překládat nejstarší texty úsvitu lidských dějin, dochovaných nám v podobě piktografického a klínového písma na hliněných tabulkách. Je členem Amerického sdružení pro pokrok ve vědě, Americké orientální společnosti, Severoamerické společnosti pro středovýchodní studia a Izraelské výzkumné společnosti....
Zecharia Sitchin
To je skutečnost, všechno to bylo dávno sepsáno v kronikách Země.
A války bohů, kteří se chtěli zmocnit naší země, započaly už předtím na jejich vlastní planetě. Tak se stalo, že první lidská civilizace padla za oběť nukleární zkáze.
Autor přináší mimořádná, novými vědeckými objevy doložená, svědectví o tom, že dříve, než člověk válčil s člověkem, bojovali mezi sebou bohové.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku