Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Umění ovládat osud metapsychologie štěstí, hojnosti a svobody

Umění ovládat osud metapsychologie štěstí, hojnosti a svobody
Novinka

Sun Light
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Eugenika
ISBN:978-80-89227-75-4
Stran:207
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:007547
Podobné knihy:Osud, život, zdraví
Evangelium zlomených naděje pro ty, s kterými už nikdo nepočítá
Divadlo mysli


Sleva 7% - z ceny 248,00 Kč s DPH
Nová cena 231,00 Kč s 10% DPH




V této knize jsou popsány základní principy a efektivní metody přetvoření vědomí, rozvoje tvůrčí síly a dosažení svobody.
Podmínky vlastní existence, motivy i vzorce chování je možné zcela vědomě změnit a přejít na jinou úroveň osudu. Jakmile se naučíte putovat prostory osudu, stanete se skutečnými mistry života.
Strůjcem svého osudu, postavení ve společnosti, bohatství nebo bídy, svobody či omezení je člověk sám, a pokud nevezme svůj osud do svých rukou, udělají to za něho druzí.

Úvahy, vysvětlení, otázky a podněty k zamyšlení, jež vám ukážou jiný pohled na běžné aspekty naší existence – díky čemuž se váš život automaticky změní. Sun Light je velmi znalý mistr. Píše tak, aby čtenáře inspiroval ke změně myšlení a vnímání, ke kvalitnějšímu životu na vyšší úrovni. Jeho hlavním záměrem je pomoct co největšímu počtu lidí, kteří bojují s destruktivními programy a negativními návyky. Jsme sami strůjci svého osudu, postavení ve společnosti, bohatství nebo bídy, svobody či omezení. A pokud nevezmeme svůj osud do svých vlastních rukou, udělají to za nás druzí. Podmínky vlastní existence, motivy i vzorce chování je ale možné zcela vědomě změnit a přejít na jinou úroveň osudu. Až když se naučíte vědomě zacházet se svou myslí, stanete se skutečnými mistry života. V této knize jsou popsány základní principy a efektivní metody přetvoření vědomí, rozvoje tvůrčí síly a dosažení svobody. Najdete zde i dostatek praktických rad, námětů a cvičení, co dělat, abyste se v tomto mistrovství zdokonalovali.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku