Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Trénink techniky řeči naučte se mluvit barevně

Trénink techniky řeči naučte se mluvit barevně
Alena Špačková
Rok vydání:2015
Vydavatelství:Grada Publishing
ISBN:978-80-247-5578-6
Stran:256
Skladem: na dotaz
Kategorie:Narození dítěte
Ekonomie, komunikace, prodej
Motivace, úspěch, propagace
Kód:HS166A


Sleva 7% - z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH




Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti. Je určena začínajícím i zkušenějším moderátorům, politikům, učitelům, hercům, tiskovým mluvčím, studentům těchto oborů a všem, kdo mluví na veřejnosti a chtějí se pozitivně odlišit od ostatních.

Zkušená autorka, která je dlouholetou odbornicí na mluvní techniku, vás poutavě a srozumitelně seznámí s problematikou techniky řeči a provede tréninkem. Pomůže vám naučit se přesně a správně vyslovovat, sugestivně frázovat, vědomě umísťovat větný důraz, funkčně proměňovat výšku, sílu i tempo promluvy. Základní cvičení pro jednotlivé oblasti jsou doplněna variantami a inspirací pro vaše vlastní tvůrčí pokusy.

Po zvládnutí techniky dokážete bez námahy veřejně hovořit celý den, většinou se obejdete bez mikrofonu a posluchači vás budou vnímat víc jako člověka než jako řečníka, protože se do jejich duší vemluvíte právě díky kultivovanému projevu. Přesvědčíte tak ostatní nejen obsahem svých slov, nýbrž i podmanivým hlasem. Protože, jak říká německé rčení: Der Ton macht die Musik – tón dělá hudbu.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku