Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Theta léčení metoda energetické samoléčby

Theta léčení metoda energetické samoléčby
Vianna Stibal
Rok vydání:2017
Vydavatelství:Eugenika
ISBN:978-80-8100-329-5
Stran:344
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Léčení přírodními prostředky, herbáře
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:007657
Podobné knihy:Theta léčení pro pokročilé


Sleva 11% - z ceny 378,00 Kč s DPH
Nová cena 336,00 Kč s 10% DPH




Seznamte se s jednou z nejúčinnějších léčebných metod na světě!

Školení terapeuti ji využívají už i v Česku a na Slovensku: Theta léčení je však především samoléčebná metoda, k níž vám postačí tato kniha.

Autorka se s pomocí theta metody, kterou rozpracovala, sama vyléčila z rakoviny. Poté začala tuto techniku používat při sezeních se svými klienty a byla svědkem toho, jak se lidé zázračně uzdravují.

Nyní máte i vy příležitost naučit se, jak svůj mozek uvést do stavu theta (4–7 cyklů za sekundu) a napojit se na kreativní energii, která prostupuje vším a všechno uvádí do přirozeného souladu.

Ukázka z knihy:

Udělala jsem to tak, jak mi Stvořitel poradil. Vyšla jsem vzhůru nad svůj prostor ke Stvořiteli všeho co jest a nařídila jsem, ať jsou všechny programy duše Pláču ve svém nitru vyjmuty, zrušeny a nahrazeny programem Prožívám radost. Když léčení skončilo, zažila jsem hluboko ve svém srdci a duši hluboký pocit míru. Cítila jsem, jak tento pocit přináší změnu, prostupuje celým mým tělem a vychází ven. Na úrovni duše se nenachází mnoho pocitů, myšlenek a přesvědčení. Avšak ty, které se dostaly až sem, velmi silně ovlivňují váš život. Jak budete lépe tuto úroveň chápat, dozvíte se, jak všechny čtyři úrovně uvést do synchronicity, abyste mohli přesvědčení okamžitě odstranit a nahradit. Během čtení nebo léčení budete moci pracovat na všech čtyřech úrovních současně.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku