Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Tashigi Bllue Bikini Sexy Anime Figure

Tashigi Bllue Bikini Sexy Anime Figure


Soška Tashigi vytvořená podle předlohy figurální řady the popular japanese visual manga Portrait Of Pirates: P.O.P Limited Edition Collection vycházející z japonské formy dějového vyprávění anime je vysoká cca 12,5 cm s detailním zpracováním.

Anime (zkrácený japonský přepis z výrazu animace,= animéšon) je označení pro animované filmy a seriály vyrobené v Japonsku. Dělí se ovbykle na TV seriály, PC speciál OVA (Original Video Animation) nebo online speciál ONA (Original Net Animation),na filmy a hudební videa. Anime je v Japonsku velmi rozšířený druh zábavy a vyznačuje se charakteristickým stylem kresby postav a pozadí, k žánru anime se ale počítá i loutková nebo 3D animace. Animace se v Japonsku stala populární jako alternativní forma dějového vyprávění v porovnání s málo rozvinutým japonským hraným filmem. Anime pokrývá širokou škálu žánrů, od akčních seriálů přes detektivky až po psychologická dramata. Anime se obvykle vysílá v televizi, distribuuje na DVD nebo publikuje jako videohry. Anime bývá často ovlivněno nebo přímo inspirováno japonskými komiksy manga, nebo občas naopak takové komiksy inspiruje. Občas bývá anime také adaptováno do podoby hraných filmů. Anime produkuje řada japonských animátorských studií.

Sculptor: Inada Masaki

P.O.P Limited Edition:

The Limited Edition is a line from the Portrait Of Pirates series that contains some special figures that Megahouse produces in limited quantity without being sponsored by external companies. The Limited Edition are generally exclusive for MEGATREA SHOP, Mekke!, Toei Animation and Bandai Premium; Japanese stores that are related to Megahouse and Bandai. What is special with these figures is their origins, we can find repaint versions, spin-off poses or outfits, and some secondary characters that deserve their own statues.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku