Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Tao koně cesta ženy k uzdravení a transformaci

Tao koně cesta ženy k uzdravení a transformaci
Linda Kohanov
Rok vydání:2014
Vydavatelství:Synergie
ISBN:978-80-7370-266-3
Stran:360
Skladem: na dotaz
Kategorie:Manželství, vztahy, sexualita
Meditace, mystika
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:008012
Podobné knihy:Sexuální síla okřídlený drak
Zen a umění lásky
S koněm mezi světy cesta k rozvíjení intuice, vědomí a síly s pomocí koní


Sleva 7% - z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH




V knize autorka vypráví o svém objevování duchovní podstaty koní za pomoci mytologie, vědeckého výzkumu i svých vlastních zážitků.

Neobyčejný příběh o léčitelských schopnostech koní a vzájemné komunikaci obrací naruby náš konvenční pohled na tato obdivuhodná zvířata.

Autorka také pátrá po duchovních principech stojících v pozadí magického propojení mezi koněm a člověkem – v jehož důsledku koně vnímají a reagují na nepatrné změny v lidském rozpoložení.

Objevuje v koních prastarý pramen ženské moudrosti a ukazuje, jak tato moudrost dokáže člověka uzdravit a posílit. Časem objevila i neobyčejnou schopnost koní probouzet i v lidech intuici zrcadlením autentických pocitů, které chtějí skrýt – což z nich činí velice účinné terapeutické pomocníky a učitele.

Linda popisuje jemné emocionální, až jasnozřivé prožitky, které zažívala po čase stráveném interakcí se stádem. Podrobně se věnuje technikám, které na základě svých zážitků vypracovala, aby s pomocí koní i svým studentům pomohla posílit a propojit vnímání sama sebe v tělesné a duševní jednotě a uvědomit si své mimosmyslové schopnosti.

Dovedným promísením „nadpřirozena“, totiž svých věšteckých snů spolu s výzkumem v rámci své rozsáhlé hipoterapeutické praxe Linda Kohanov vytvořila neobyčejné dílo, které jistě zaujme jak dlouholeté jezdce, tak čtenáře, zajímající se o zkoumání nejhlubších vztahů a vazeb mezi zvířetem a člověkem.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku