Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Tajemství ztraceného symbolu

Tajemství ztraceného symbolu
J. M. Greer
Rok vydání:2010
Vydavatelství:Knižní klub
Stran:192
Skladem: na dotaz
Kategorie:Historie, filozofie
Meditace, mystika
Záhady, tajemství, záhadologie
Kód:S03425
Podobné knihy:Indigový svět


Sleva 7% - z ceny 189,00 Kč s DPH
Nová cena 176,00 Kč s 10% DPH



Čtenář může v některých heslech najít i poučení o jiných fikčních světech včetně světa Harryho Pottera, jakož i o některých populárních aspektech určitých historických období, např. rudolfinské Prahy (alchymisté, kabala atd.).
Kniha může posloužit rovněž jako určitý "rozcestník", a to jak pro pátrání ve fikčních světech, tak i pro historii esoteriky a konkrétně některých okultních nauk.
Navíc zde objevíte i vysvětlení některých jevů, o nichž se Dan Brown ve svém nejnovějším díle zmiňuje jen náznakem, a tak se můžete lépe orientovat mezi "skrytými" a "zjevenými" pravdami Ztraceného symbolu.
Pokud jste román ještě nečetli, nemusíte se obávat prozrazení děje, neboť tato publikace pouze slovníkovou formou vysvětluje pojmy, na které při čtení románu narazíte.
Kniha je pojata jako výkladová, encyklopedická příručka ke světu Ztraceného symbolu.
Tajemství Ztraceného symbolu nabízí orientaci v oblasti "okultních" nauk a jevů a utajovaných společenství, které tvoří svět Ztraceného symbolu.
- kde jsou hranice skutečnosti a co je pouze dílem autorovy představivosti?
V románech o záhadách, jakým je i Ztracený symbol, se hranice mezi fikcí a fakty mnohdy úmyslně stírají, a tak se čtenář často ptá
Slovo "okultní" či též "esoterický" přitom znamená prostě "skrytý".
Nová kniha Dana Browna Ztracený symbol je sice románovou fikcí, ale autor do ní zapracoval mnoho skutečných údajů a reálně existujících pojmů, zejména z oblasti dějin idejí, magie a okultních nauk.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku