Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Tajemství facilitace - dosáhněte výjimečných výsledků v týmové práci pomocí SMART metody

Tajemství facilitace - dosáhněte výjimečných výsledků v týmové práci pomocí SMART metody

Je nejvyhledávanějším facilitátorem, školitelem a řečníkem jak na národní, tak na mezinárodní úrovni. Před tím, než začal působit v oboru facilitace, strávil Michael Wilkinson osm let ve společnosti Ernst & Young"s Management Consulting Group.
Pravidelně přednáší na konferencích Mezinárodní organizace facilitátorů. Ke jeho zkušenostem patří přes pět set sezení s více než stovkou organizací z veřejného i soukromého sektoru, včetně společností Coca-Cola Company nebo United Way of America.
Je zakladatelem a výkonným ředitelem společnosti Leadership Strategies - The Facilitation Company a také zakladatelem americké Národní databáze facilitátorů. Působí v radě amerického Národního institutu pro facilitaci.
je jedním z hlavních představitelů amerického facilitačního průmyslu.
Facilitátor a mediátor Michael Wilkinson
Dozvíte se, jak se na facilitaci připravit, jak facilitované setkání otevřít a postupně vést k závěru. Zvláštní pozornost věnuje řešení běžných potíží, s nimiž se facilitátoři při své práci setkávají, a kontrole dynamiky skupiny a procesu facilitace."
Autor ve třinácti kapitolách odhaluje celkem šedesát tajemství úspěšné facilitace, jež shrnují klíčové dovednosti, rozhodující o úspěchu či neúspěchu facilitátora a facilitace.
"Kniha Michaela Wilkinsona je poctivým a systematickým návodem ke zvládnutí technik facilitace, tedy procesu, při němž neutrální odborník - facilitátor - pomáhá skupině lidí diskutovat a dosahovat výsledků, a to pouze tím, že ovlivňuje způsob diskuse, nikoliv věcnou podstatu jejích výsledků.
Řečeno ve zkratce, tato kniha nabízí tajemství, díky kterým SMART facilitátoři se skupinami opakovaně dosahují vynikajících výsledků.
-Okamžité využití - kniha obsahuje ukázkové situace, které popisují použití tajemství v obchodních i každodenních situacích
-Učení se na základě reálných situací - díky celé řadě případových studií a ukázek dialogů budete sledovat facilitátora v akci.
-Hlubší vhled - kniha nabízí mnohem více než pouhé popisy postupů, vytvoříte si díky ní vlastní techniky pro řešení různých problémů a situací, ke kterým může dojít během facilitovaného sezení.
-Podrobné techniky - tajemství, jejichž použití vám zajistí úžasné výsledky s týmy, skupinami a jednotlivci.
-Ucelenou metodologii - metody pro facilitaci jakékoliv situace, krok za krokem.
Co díky knize získáte?
Přesvědčíte se, že facilitace skutečně funguje.
jedenáct principů, jejichž aplikací dosáhnete stálých a opakovatelných výsledků.
SMART facilitace (Structured Meeting and Relating Techniques - strukturované techniky setkávání a navazování vztahů),
Kniha vám představí metodu
Odhalit techniky, které používají ti nejúspěšnější facilitátoři?
Chcete poznat tajemství facilitačního procesu?
Nedaří se vám dosáhnout úspěchu v práci se skupinami?

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku