Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Strach, deprese, relaxace

Strach, deprese, relaxace
Novinka

Šrí Aurobindo a Matka
Rok vydání:2017
Vydavatelství:Eugenika
ISBN:978-80-8100-488-9
Stran:180
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Andělé, duše, duchovno
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Kód:CHT17561


Sleva 7% - z ceny 238,00 Kč s DPH
Nová cena 221,00 Kč s 10% DPH




Díky dvěma významným duchovním učitelem naší doby, kteří patří mezi "klasiku", čtenář pochopí hlubší kořeny a příčiny strachu, přičemž některé jsou dost neobvyklé a velmi zajímavé.

Knížka se přitom věnuje konkrétním druhem strachu: strachu ze smrti, strachu z nemoci, strachu z bolesti, ale i strachu při učení. Zvláštní druh strachu je strach z Boha a z hříchu - což může mnohým připadat zastaralé a dnes již zastaralé, lze však budete překvapeni, když si přečtete, jak přesně to autoři myslí!

Co je to vlastně strach? Proč ho člověk cítí? A jak se ho zbavit? Důležité je, že zde najdete nejen vysvětlení, ale zejména praktické rady, jak si poradit s různými konkrétními druhy strachu, a to i formou otázek a odpovědí.

Druhá část se věnuje podobným způsobem depresi. Třetí část patří odpočinku a relaxaci: radám, jak se správně uvolnit, případně co si počít se špatnou náladou; ale i střízlivému zamyšlení nad tím, zda v současnosti až příliš nevyzvedáváme hodnotu zábavy ...

A také se zde objevuje střízlivý, odvážný pohled na to, co je to lenost, nuda či pocit prázdnoty, který dnes trápí mnohé i úspěšných a velmi aktivních lidí. Je to tedy kniha na dnešní poměry vysoce aktuální!

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku