Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Stop průměrnosti jak uspět ve světě, který oceňuje jednotvárnost

Stop průměrnosti jak uspět ve světě, který oceňuje jednotvárnost
Novinka

Todd Rose
Rok vydání:2017
Vydavatelství:Omega
ISBN:978-80-7390-568-2
Stran:256
Skladem: na dotaz
Kategorie:Motivace, úspěch, propagace
Emoce, podvědomí, sebepoznání
Ekonomie, komunikace, prodej
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:RD190A


Sleva 7% - z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH




Jste nadprůměrní? Vaše dítě studuje? Je váš zaměstnanec introvert nebo extrovert? Každý den jsme srovnáváni a konfrontováni s průměrem – a lidé nás podle toho, co je normální (neboli průměrné) posuzují. A záleží jen na Vás, jestli se dokážete od tohoto průměru odchýlit.

Todd Rose, vycházející hvězda současné vědy, ukazuje, že nikdo není průměrný. Ani vy, ani vaše děti, ani vaši zaměstnanci. To není jen fráze, ale matematický fakt s obrovskými praktickými důsledky. Ale i když víme, že se každý člověk rozvíjí zcela jedinečným způsobem, většina jeho schopností a talentu je utopena ve školském systému a firmách, které jsou založeny na průměrnosti. Tyto systému neuznávají náš talent a výjimečnost každého jedince. Je načase to změnit.

Todd Rose nabízí – kombinací vědy, historie a osobních zkušeností – alternativu. Nabízí tři principy individuality. Princip výčnělku (talent vždy vyčnívá nad průměr), princip souvislosti (vlastnosti jsou mýtus) a princip cesty (všichni můžeme jít po nevyšlapaných stezkách). Tyto principy nám mohou pomoci pochopit naši pravdu a jedinečnost, čímž můžeme získat velkou životní výhodu.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku