Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Rituály a magické předměty (ve slevě jediný výtisk !)

Rituály a magické předměty  (ve slevě jediný výtisk !)
Výprodej

Jeanne Ruland
Rok vydání:2004
Vydavatelství:Fontána
ISBN:80-7336-173-6
Stran:280
Skladem: na dotaz
Kategorie:Magie, šamanismus, kabala
Okultismus, spiritismus,hermetik
Kód:005879
Podobné knihy:Čarodějnická kniha - přes 40 tajných návodů jak být úspěšný v životě, práci a zábavě
Tajemství magie
Pozitivní magie okultismus v praktickém životě
Theatrum chemicum
Lexikon magie a esoteriky


Sleva 25% - z ceny 238,00 Kč s DPH
Nová cena 179,00 Kč s 10% DPH




V praktické části navíc najdete 50 nejpoužívanějších abecedně řazených magických prostředků a u každého z nich výklad jeho pozadí i účelu společně s cvičebními postupy, které vám s nimi pomohou navázat důvěrný kontakt.
V této podrobné příručce se dozvíte o všech podstatných metodách bílé magie, které pro své působení využívají rituálních prostředků: naučíte se s nimi navazovat kontakt, promlouvat, vnímat jejich síly, nabíjet je i neutralizovat jejich moc.
Na rozdíl od obyčejných věcí jsou zamýšleny pro vícero rovin, jsou nabité určitými energiemi, mají svou duši, majíí zvláštní tvar či orientaci, propojují nás okamžitě s duchovním děním a promlouvají k našemu vnitřnímu potenciálu.
Magické rituální předměty pomáhají rozpoznávat působící síly, aktivovat je v živé světlo, které pak moudře usměrňujeme.
Právě k tomu slouří rituální nástroje, obřady a posvátné prostory. Pracovat s nimi je úkolem knězů a kněžek, šamanů a šamanek, léčitelů a léčitelek, mágů a čarodějnic, mistů a mystryň, moudrých učitelů a učitelek - lidí, kteří jsou ochotni podat druhým ruku, kteří jsou připraveni převzít odpovědnost, růst a navzájem se od sebe učit.
Musíme začít dělat to, co se dělalo vždy: vykuřivat, modlit se, zpívat, tančit, slavit, sdílet s druhými, putovat, léčit, volat, očišťovat, probouzet, odpouštět, uznávat.
Ve všem znovu poznáváme skryté božství, probouzíme spící a utiskovanou duši Matky Přírody, spojujeme se s duší rostlin, zvířat i kamenů… a oživujeme staré vědění, léčíme se ze starých ran a učíme se žít novým způsobem: v jednotě, posvátnosti, úctě a lásce.
Bílá magie proměňuje člověka ve světlo - to znamená, že jej osvobozuje od všeho zlého, omezeného, napomáhá mu k pochopení hloubkové celistvosti života.
Bílá magie je nauka plná míru, která hlásá, že život je ve všem. Jde v ní o návrat k sobě samému, o obrácení a nápravu, díky nimž se stáváme dokonalou bytostí, kterou jsme vždycky byli a vždycky budeme.
Tato kniha je o magii - o kouzlu vědomého jednání a o usměrňování vlastních sil do služeb světla.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku