Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Propojená mysl mimosmyslové zážitky v kvantové realitě

Propojená mysl mimosmyslové zážitky v kvantové realitě
Novinka

Dean Radin
Rok vydání:2017
Vydavatelství:Carpe Momentum
Stran:311
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčitelé, jasnovidci, psychotronici
Emoce, podvědomí, sebepoznání
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Záhady, tajemství, záhadologie
Kód:TN1312


Sleva 11% - z ceny 349,00 Kč s DPH
Nová cena 311,00 Kč s 10% DPH




JE VŠE VZÁJEMNĚ PROPOJENO?

Můžeme vycítit, co se děje s našimi blíz- kými, kteří jsou od nás tisíce kilometrů daleko? Jak to, že nám někdy zazvoní telefon a my okamžitě víme, kdo volá? Obsahují intuitivní předtuchy informace o budoucích událostech? Je možné vnímat bez použití běžných smyslů?

Mnozí jsou přesvědčeni, že tyto „parapsychologické jevy“ jsou výsadou vzácných talentů nebo božského nadání. Jiní v jejich existenci vůbec nevěří.

Nejnovější vědecké výzkumy však dokládají, že tyto jevy jsou skutečné, velmi rozšířené, a navíc jsou nevyhnutelným důsledkem vzájemně propojené, kvantově provázané reality, v níž žijeme.

Albert Einstein říkal kvantovému provázání „strašidelné působení na dálku“. Jedná se o způsob, díky němuž dva objekty zůstávají ve vzájemném spojení v prostoru a čase ještě dlouho po své počáteční interakci, aniž by spolu ja- kýmkoli konvenčním způsobem komunikovaly. Mohlo by podobné provázání myslí vysvětlovat naše zdánlivé parapsychologické schopnosti? Dean Radin, vedoucí vědecký pracovník z Ústavu noetických věd, věří, že tomu tak je. Radin nám ve své poučné knize ukazuje, že parapsychologické jevy, jako je telepatie, jasnovidectví či psychokineze, jsou reálné, a opírá se přitom o vědec- ké důkazy z tisíců kontrolovaných laboratorních testů. Autor mapuje původ tohoto výzkumu a všímá si mimo jiné i společně sdílených předtuch událostí

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku