Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Pravda o rakovině vše, co potřebujete vědět o historii, léčbě a prevenci

Pravda o rakovině vše, co potřebujete vědět o historii, léčbě a prevenci
Novinka

Ty Bollinger
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Omega
ISBN:978-80-7390-592-7
Stran:304
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčení nemocí, diagnostika, etikoterapie
Kód:B32246


Sleva 11% - z ceny 349,00 Kč s DPH
Nová cena 311,00 Kč s 10% DPH




Když přijde na rakovinu, pravděpodobně nebudete vědět, co všechno vám může pomoci. Poté, co sedm členů jeho rodiny během deseti let zemřelo na rakovinu, se Ty Bollinger rozhodl z celého světa posbírat poznatky o této zákeřné nemoci a shromáždil je do této knihy. Je pravděpodobné, že mnohé z nich vás budou šokovat.

Ve své knize se věnuje těmto tématům:

- Politika výzkumu a léčby rakoviny - Proč jsou některé úspěšné léčebné postupy veřejnosti tajeny - Testy, o kterých váš lékař nemusí vědět a na které máte právo - Alternativní postupy prevence a léčby:

Detox, výživa a přírodní medicína •Metabolické enzymy a mitochondriální terapie •Bio-oxidační terapie •Léčení zvukem, světlem a elektřinou Kniha též obsahuje příběhy lidí, kteří už tyto metody využili. Pokud vy nebo někdo z vašeho okolí právě čelí této zdrcující diagnóze, může vám tato kniha pomoci objevit nové možnosti léčby i prevence. A Pokud jste již prošli konzervativní léčbou, může vám pomoci zlepšit váš zdravotní stav v průběhu chemoterapie nebo ozařování. Kniha může být prospěšná i pracovníkům ve zdravotnictví, kteří se chtějí vzdělávat a rožšířit si své obzory a maximálně pomoci svým pacientům.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku