Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Posvátná sexuální jednota - alchymie lásky, síly a moudrosti

Posvátná sexuální jednota - alchymie lásky, síly a moudrosti
Novinka

Anaiya Sophia
Rok vydání:2019
Vydavatelství:Maitrea
ISBN:978-80-7500-504-5
Stran:248
Skladem: na dotaz
Kategorie:Manželství, vztahy, sexualita
Andělé, duše, duchovno
Kód:S00765
Podobné knihy:Posvátné vztahy - praxe důvěrné, erotické lásky


Sleva 11% - z ceny 355,00 Kč s DPH
Nová cena 316,00 Kč s 10% DPH




Ježíš a Marie Magdaléna, Rúmí a Šams, král Šalamoun a královna ze Sáby, Isis a Osiris – v těchto posvátných svazcích jednoty můžeme spatřit nejen splývání dvojplamenů, ale také spojení milenců s Božstvím.

V Posvátné sexuální jednotě Anayia Sophia ukazuje, že posvátný sňatek – dokonalé znovuspojení s vaším dvojplamenem a Bohem – není tajemstvím určeným pouze zasvěceným ani dávno ztracenou tradicí.

Je to mocná, živoucí, spirituální cesta, jež umožňuje dvěma partnerům prožít prapůvodní stav, v němž byli stvořeni jako jedna duše a požehnáni božským světlem a láskou Stvořitele.

Autorka odkazuje na učení gnosticismu, súfijského mysticismu, kabaly, kundaliníjógy, sexuálního šamanismu, egyptských tajných škol a Kristova vědomí a odhaluje komplexní alchymický proces posvátné jednoty. Nabízí fyzické, meditační a psychologické techniky, které zahrnují posvátnou sexualitu, emoční intimitu a průzračné vědomí duše. Tato cvičení probouzejí magnetické energie vaší duše, přitahují váš dvojplamen a v momentě vašeho znovuspojení vám umožní prožít stav vášnivé extáze, kdy splynete v jednotě s Bohem. Anaiya zkoumá starověké spisy a rituály posvátné jednoty, známé ve starověkém Sumeru jako hieros gamos, v kabale jako posvátný sňatek, v tibetském budhismu jako jab-jum a v gnostickém křesťanství jako svatební komnata, a doplňuje je příklady posvátné jednoty napříč věky, včetně zkušeností ze své vlastní duchovní cesty. Posvátná sexuální jednota nabízí více než jen meditativní nebo jógovou praxi – je to transformační spirituální cesta k přijetí trojjediného plamene síly, lásky a moudrosti a k uspokojení touhy duše po celistvosti a jednotě s Božstvím.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku