Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Planeta Logo - život jedné vesmírné civilizace

Planeta Logo - život jedné vesmírné civilizace
Rev. Vladimír Strejček
Rok vydání:1995
Vydavatelství:Vladimír Strejček
Stran:176
Skladem: na dotaz
Kategorie:Beletrie, matematika, různé
Channeling - Vesmírné spojení
Záhady, tajemství, záhadologie
Kód:004247
Podobné knihy:Život, jak ho neznáme
Druidská brána poslední strážci světa
Paranormální mystéria
Důkazy o přítomnosti mimožemšťanů na Zemi


Cena 149,00 Kč s 10% DPH



V tomto vesmírném příběhu se postava duchovního mistra Avu z planety Logo, který je průvodcem Johnu Towlovi, stane jistě čtenáři lidsky blízkou a možná v něm najdou nového duchovního přítele. Podobu duchovního mistra Avu ztělesnil na titulní stránce akademický malíř vesmírných civilizací mistr Miloš Kurovský.
Kniha je určena všem, kteří hledají nové cesty poznání a kteří věří v budoucnost této modré planety Země a v její duchovní obrození, ke kterému právě nyní, na přelomu druhého tisíciletí, právě dochází.
Závěr knihy vrcholí v pohledu bytostí planety Logo na přítomný život na planetě Zemi, kdy jejich pohledy vedou čtenáře této knihy k zamyšlení nad politickým, hospodářským, ale také duchovním životem naší planety a nad možností nového přístupu v našem pozemském myšlení.
Setkáním s bytostí z vývojově vyšší, tentokrát již astrální planety Aro je ne­ sporně zajímavým poznáním různých dimenzí života ve Vesmíru.
Zážitky, kterými postava Johna Towla prochází, ať při bohoslužbě v Chrámu Moudrosti, při návštěvě Zámku her a nebo při cestování po planetě Logo jsou pro čtenáře mnohdy duchovním zážitkem.
Po duchovní stránce je kniha naplněna hlubokou univerzálností a uvědo­ mování si našeho spojení s celým Vesmírem.
Například jak návštěva léčebného centra nám objevuje nové možnosti přístupu v léčebných meto­dách, tak také návštěva muzea historie planety Logo může být zajímavým obrazem přítomné historie lidstva, kterou právě procházíme.
Čtenář se zde dostává z pozemského myšlení a pohledu do zcela nové skutečnosti, která je vizí budoucnosti planety Země.
Kniha o civilizaci žijící na planetě Logo může být brána jako skutečnost, kdy obrazy z jejího života se promítly do autorova podvědomí.
Zde také založil Společnost univerzální jednoty. Po Sametové revoluci se v r.1991 vrací zpět do Prahy, kam byl povolán, aby se ujal vedení Náboženské společnosti Československých unitářů.
V r.1979 emigroval se svou manželkou Alicí do Spojených Států, kde studoval na Chicagské univerzitě teologii a světová náboženství. Po obdržení titulu magistra v r.1986 na Earlhamském teologickém semi­ náři, působil jako quakerovský pastor ve Winthropu ve státě Maine.
Studoval operní zpěv na konzervatoři v Ostravě a ve Vídni a byl členem opery v Plzni. Později studoval teologii a stal se unitářským duchovním v Praze.
Rev. Vladimír Strejček se narodil v Praze.
Kniha o skutečné, duchovně rozvinuté civilizaci, existující na vzdálené planetě ve vesmíru.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku