Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Plán vaší duše - jak si plánujeme život už před narozením

Plán vaší duše - jak si plánujeme život už před narozením
Robert Schwartz
Rok vydání:2019
Vydavatelství:Eugenika
ISBN:978-80-8100-574-9
Stran:232
Skladem: na dotaz
Kategorie:Andělé, duše, duchovno
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:S03898


Sleva 11% - z ceny 338,00 Kč s DPH
Nová cena 301,00 Kč s 10% DPH




Možná již znáte teorii, že si své životy plánujeme ještě před narozením. Pokud vám připadá vysoce nepravděpodobná, tato kniha vás možná přesvědčí, že to opravdu možné je a hlavně že to dává smysl. A pokud se vám tato představa líbí, zde najdete spoustu ohromujících podrobností a velmi zajímavých myšlenek či možných vysvětlení nejedné palčivé otázky.

Robert Schwartz si k tomu zvolil velmi působivou formu: našel deset osob, které měly zájem spolupracovat s ním a s několika senzibilními či jasnovidnými osobami. Každý z těchto hlavních hrdinů zde vypráví svůj příběh a zároveň se účastní sezení s médiem, což odkrývá hlubší, neviditelné souvislosti odžitého dramatu, přičemž se vysvětlují i různé obecné záležitosti ohledně toho, jak to vlastně funguje v duchovní dimenzi. Výpovědi médií i účastníků jsou prokládány komentáři a úvahami autora knihy.

Před svým narozením si plánujeme právě ty nejnáročnější okolnosti, jež nás v životě potkají, a to v souhře s ostatními dušemi, které pro nás sehrávají důležitou roli. V příbězích této knihy lidé popisují, jak se vyrovnali s vážnou ztrátou, závislostí, postižením nebo vážnou nemocí a k čemu je to přivedlo.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku