Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Ovlivňování reality 1 prostor variant

Ovlivňování reality 1  prostor variant
Vadim Zeland
Rok vydání:2012
Vydavatelství:Eugenika
ISBN:80-89115-96-9
Stran:181
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Meditace, mystika
Kód:006300
Podobné knihy:Ovlivňování reality 7 fórum snů 1
Svoboda osvoboďte svůj nekonečný potenciál
Hledala jsem lásku - našla jsem Tebe
Člověk v blázinci
Opravdové štěstí a prosperita


Sleva 10% - z ceny 248,00 Kč s DPH
Nová cena 223,00 Kč s 10% DPH




Kapitola VI: Tok variant
Kapitola V: Vynucený přechod
Kapitola IV: Rovnováha
Kapitola III: Vlna úspěchu
Kapitola II: Kyvadla
Kapitola I: Model variant

První část vysvětluje, jak to probíhá a jaké zákony zde působí.
Je třeba vědět, že svůj osud si můžete sami tvořit a vybírat to, co chceme prožít.
Po přečtení pochopíte, že ve vesmíru existují paralelně různé možnosti.V této knize se můžete seznámit s tím, jak je uspořádana realita světa jako celku i každého nás jako jednotlivce.

Unikátní ruský autor a jeho geniální metoda mistrovského ovládání svého života, která se stala světoznámou a nesmírně populární.

Tato praktická filozofie umožňuje čtenáři vzít svůj život do vlastních rukou a stát se moderním zasvěcencem s obrovskou tvořivou mocí. Žijeme totiž ve vesmíru, kde paralelně existují různé možnosti, z nichž si pokaždé vybíráme tu, kterou právě prožíváme. Svou volbu ale můžeme měnit a přecházet tak z jedné roviny zážitků do zcela jiné!

Podstata spočívá v novém pohledu na uspořádání našeho světa; v poznání zákonitostí a souvislostí, jež v tomto vesmíru působí. Jestliže je známe a dodržujeme, stáváme se pány svého života a své vlastní skutečnosti.

Nejde však jen o jakési arogantní, sobecké využívání vesmírných zákonů: oni sami od nás vyžadují, abychom k životu přistupovali s pokorou, odosobněním, naprostým přijímáním všeho, co k nám přichází, neodsuzováním a v neposlední řadě i s humorem.

Přesto je možností, z nichž si můžeme vybírat, cokoliv chceme, nekonečné množství. Všechny existují paralelně v budoucnosti, současnosti i minulosti. Autor je nazývá „prostor variant“. Každý člověk dokáže svým vědomým záměrem ovlivňovat, která z různých potenciálních možností se stane jeho realitou. To se týká nejen výsledků plánů nebo událostí, ale i vztahu jiných lidí k vám.

Ten, kdo se nechá inspirovat učením, jež autor nazval transurfing, zažije, jak se mu skutečnost doslova mění před očima: druzí se k němu začnou chovat laskavě, dveře, dosud beznadějně zavřené, se náhle otevřou, sny a touhy se začnou naplňovat. Avšak ještě hezčí než splněný sen je pocit svobody a dětského nadšení, jenž se vás zmocní, jakmile zjistíte, že opravdu dokážete žít jako strůjce vlastního osudu a ne jako bezmocné loutky, s nimiž si život krutě zahrává...

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku