Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Oleje - používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády

Oleje - používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády
Novinka

Ursula Ferrigno
Rok vydání:2017
Vydavatelství:Omega
ISBN:978-80-7390-614-6
Stran:72
Skladem: na dotaz
Kategorie:Životní styl, výživa, kuchařky
Beletrie, matematika, různé
Kód:FU2517


Sleva 7% - z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH




Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.

Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu.

Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Vyzkoušejte použití olejů při výrobě jednoduchých receptů, jako je carpaccio s gorgonzolou a vlašskými ořechy nebo při přípravě zeleninových pokrmů. Můžete vyzkoušet třeba asijský salát s mrkví a zázvorem nebo přípravu římských artyčoků.

Recepty jako makrela s jablkem a potočnicí nebo španělská polévka ajo blanco vám pomohou naučit se bravurně připravovat ryby. Recept na dušenou vepřovou plec s mlékem a čerstvými bylinkami nebo na čínské medové kuře zase obohatí váš způsob přípravy masa.

Na řadu přijdou i vaše cukrářské schopnosti, které můžete uplatnit při přípravě toho nejlepšího banánového chlebíčku, italského jablečného koláče s mandlemi nebo dokonalé zmrzliny z olivového oleje.

Existují desítky druhy olejů, od extra panenského olivového až po kokosový. Nadchněte se pro ně a zjistěte, jak je nejlépe využít ve více než 25 receptech, které vás tato kniha naučí.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku