Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Nové dýchání nová naděje

Nové dýchání nová naděje
MUDr. Taťána Kozlovová
Rok vydání:2000
Stran:80
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčení přírodními prostředky, herbáře
Kód:CW96918


Cena 98,00 Kč s 10% DPH



Kniha Nové dýchání nová naděje je určena především těm, kterým není lhostejný osud vlastního zdraví, ale i těm, kteří již několik let marně bojují se svým onemocněním.

Představí vám nejpokrokovější metodiku tzv. endogenního dýchání, které lze provádět pomocí jednoduchého dýchacího trenažeru.

Při dýchání s trenažérem je překonáván odpor vody, čímž je docíleno zvýšení kapacity plic. Zároveň tím je organismu umožněno pracovat ve zcela novém, ozdravném režimu. Na přelomu třetího tisíciletí tak lidstvo dostává dárek představující univerzální medicínu budoucnosti.

Materiály k této knize sestavila dětská lékařka MUDr. Taťána Nikolajevna Kozlovová. Společně se svým mužem MUDr. Igorem Kozlovovem působili dlouhá léta jako lékaři v Moskvě a v Nižním Novgorodě a zajímali se o alternativní medicínu. V roce 1991 přijeli na pozvání společnosti zabývající se alternativními léčebnými postupy také do Košic. Pak přišly nabídky na vedení seminářů nejen na Slovensku, ale i na Moravě a posléze i v Praze.

Dnes manželé Kozlovovi v Praze provozují ordinaci speciálních masáží. Korekční, vibrační a vakuové masáže jsou určeny především na ozdravění páteře, kloubů a zlepšení činnosti vnitřních orgánů.

Součástí působení MUDr. Kozlovové v České republice je také přednášková činnost - v různých městech naší republiky vede semináře zaměřené na přírodní způsoby léčby, jejichž se účastní laici i zdravotnický personál. Její zásluhou se k nám dostal nejen Frolovův dýchací trenážer, ale i další léčebné pomůcky.

Úryvek z knížky:

Jak známo, dýchání nám zajišťuje život, ale s každým dechem nám jej také krátí. Není náhodou, že způsobu dýchání věnují velkou pozornost například jogíni. Východní učení předpokládá, že počet nádechů a výdechů za život nám je dán, čímž je předem vymezena délka našeho života. Dýchání je proces, který probíhá uvnitř buňky za přítomnosti kyslíku. Lze říci, že "dýchá" každá buňka. Obzvlášť intenzívně "dýchají" a aktivně využívají kyslík buňky mozkových hemisfér. Endogenní dýchání umožňuje optimální režim buněčného dýchání, čímž výrazně ovlivňuje látkovou výměnu, činnost mozku a všech vnitřních orgánů. Rovněž má pozitivní vliv na aktivitu našeho imunitního systému a psychický i emocionální stav. Systematické provádění dechových cvičení přispívá k udržení či navození dobrého zdraví (v jakémkoliv věku), a pomáhá nám udržet vysokou úroveň duševní aktivity. Pravidelné provádění dýchacích cvičení se jeví jako nezbytná součást osobní hygieny, již nelze nahradit žádnými jinými procedurami ani léky.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku