Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Neznámé emoce pro pomoc ve výchově, výuce, regeneraci, rehabilitaci, léčení, harmonizaci aj

Neznámé emoce pro pomoc ve výchově, výuce, regeneraci, rehabilitaci, léčení, harmonizaci aj
Anatolij Vasiľčuk
Rok vydání:2006
Vydavatelství:ERA group spol. s r.o
ISBN:80-7366-042-3
Stran:608
Skladem: na dotaz
Kategorie:Andělé, duše, duchovno
Léčitelé, jasnovidci, psychotronici
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:S03074


Cena 1 600,00 Kč s 10% DPH



V knize jsou krátce popsány holografické informačně-energetické polymorfofunkční aplikace jemnohmotných těl lidí a jejich význam. Jsou uvedeny pocity, vjemy, emoce a prožitky, které mohou vznikat u lidí během a po holografických informačně-energetických polymorfofunkčních aplikací jejich jemnohmotných těl.

Jsou odhaleny příčiny absence jakýchkoliv psychoemociálních reakcí lidí během aplikací. Jsou objasněny subjektivně nepříjemné psychoemociální reakce a jejich význam. Je popsáno vytvoření individuálního psychického informačně-energetického hologramu. Je systematizováno 2 449 autentických popisů 532 lidí během telepatických, na malé a velké vzdálenosti, holografických informačně-energetických polymorfofunkčních aplikací jejich jemnohmotných těl. Formou odpovědí na otázky jsou objasněny některé aktuální problémy moderní enioanatomie a eniopsychologie. Je proveden závěr a jsou zdůvodněny psychoemocionální projevy lidí, které vznikaly při holografickém informačně-energetickém polymorfofunkčním telepatickém eniopsychologem mentálně vytvořeném vlivu na jejich jemnohmotná těla.

Pro psychology, eniopsychology, psychotroniky, parapsychology, léčitele, pedagogy, duchovní učitele, studenty, široké spektrum odborníků a lidi, kteří se zabývají výchovou, výukou, rozvojem a zdokonalením člověka, jeho psychoemociálním projevy, informačně-energetickými vzájemnými výměnami a vlivy mezi lidmi.

POZNÁNÍ NEZNÁMÝCH EMOCÍ

telepaticko-holografické informačně-energetické polymorfofunkční aplikace jemnohmotných těl lidí. psychoemocionální reakce lidí během holografických informačně-energetických polymorfofunkčních aplikací jejich jemnohmotných těl. dosažení extrasenzorických, informačně-energetických, mimosmyslových a duchovních vjemů, emocí a prožitků. možnost vidět různobarevné světlo, duchovní bytosti, možnost pobytu v jemnohmotném světě a cestování v kosmickém časoprostoru. nabytí stavu jasnovidění, jasnosluchu, rozšířeného stavu vědomí, pronikání do minulého a budoucího času. vidění informačně-energetických holografických formostruktur a barevných kompozic myšlenek, slov, emocí a jemnohmotných těl člověka. vědomý pocit minulých událostí, vidění vlastního minulého života, setkání se sebou samým v minulých pozemských životech a v budoucím životě. pocit stavu beztíže, létání, prolétání tunelem, vidění různých barev stěn tunelu, zářivého světla na konci tunelu, dosažení světla, pobyt ve světle, komunikace s jeho bytostmi, návrat na Zemi. pocit zvětšeného fyzického těla do rozměrů Vesmíru, uvědomování si Vesmíru, vlastní neoddělitelnosti a jednoty s Vesmírem. pocit zmenšení fyzického těla, pronikání do vlastního fyzického těla, cestování nitrem orgánu a vnitřním prostředím organismu, uvědomování si a vidění vnitřního prostředí organismu. uvědomování si ticha, emocionálního klidu, duchovní harmonie, blaženosti, radosti, štěstí, lásky, vlastní božsko-duchovní podstaty aj.

Bylo by dobré, aby takováto kniha, jakou jsou Neznámé emoce, nebo takovéto knihy byly v každém bytě, v každé domácnosti. To proto, že tato kniha obsahuje mnohoúrovňový hologram desítek tisíc lidí s informačním duchovním, léčivým, regeneračním a PSI-fenomenálním obsahem, tvoří kolem sebe duchovní informačně-energetické prostředí, které očišťuje okolní prostor, kladně působí na lidi, podporuje léčbu, regeneraci, rekondici a dokonce i uzdravuje, harmonizuje osobnost, tvoří informačně-energetický základ vývoje jemnohmotných těl, eniopsychiky, duchovnosti člověka aj.

Aby kniha napomáhala výchově, výuce, regeneraci, rehabilitaci, léčení, harmonizaci aj., je nutné ji nejenom přečíst, ale také v tomto směru správně využít. Postavte knihu před sebe lícní stranou na vzdálenost přibližně 1,5 – 2 metrů, zaujměte jakoukoliv pohodlnou polohu, zavřete oči, uvolněte svaly, uklidněte své myšlenky a během 15 – 20 minut pasivně sledujte, jak na Vás kniha informačně-energeticky působí, jaké při tom ve Vás vznikají vjemy, pocity, emoce, vidění, změněné psychofyziologické, psychoemocionální stavy aj. Takovouto aktivní formou využívejte knihu 1 – 2krát denně po 10 – 20 minutách během 25 – 30 dní. Po aktivním informačně-energetickém využití knihy následuje pasivní forma trvající 3 – 4 měsíce, a to pouze její přítomnost v místnosti, kde se převážně nacházíte. Tento cyklus opakujte až do vyřešení Vašeho problému. Jestliže vznikne aktivní informačně-energetická vzájemná výměna mezi knihou a člověkem, vzdálenost mezi ní a jím je pak již bezvýznamná pro pozitivní informačně-energetický vliv knihy na člověka.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku