Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Nemoc jako řeč dětské duše - výklad a interpretace dětských chorobopisů a jejich celostní ošetřování.

Nemoc jako řeč dětské duše - výklad a interpretace dětských chorobopisů a jejich celostní ošetřování.


Práce autorů je dnes aktuálnější než kdykoliv předtím. Neboť navzdory komplexní medicínské péči se u dětí čím dál víc rozmáhají nemoci a symptomy často nespecifikované povahy. A vzrůstá i množství rodičů, kteří bez úspěchu hledají pomoc u dětského lékaře.

Tato kniha je důležitým průvodcem pro všechny, kdož chtějí stát po boku svých dětí a podporovat je celostním, uvědomělým způsobem. Každé onemocnění, respektive každý symptom, jsou diskutovány z psychosomatických hledisek a přitom jsou popsány homeopatické obrazy a poskytnuta praktická doporučení, jaká doplňková léčba může být ještě přijata a jak mohou rodiče pomoci svým dětem na jejich cestě k uzdravení.

Kniha je tedy nejen důležitou pomůckou k pochopení dítěte, ale také užitečnou příručkou pro akutní případy.
Každé onemocnění, respektive každý symptom, jsou diskutovány z psychosomatických hledisek a přitom jsou popsány homeopatické obrazy a poskytnuta praktická doporučení, jaká doplňková léčba může být ještě přijata a jak mohou rodiče pomoci svým dětem na jejich cestě k uzdravení.
Tato kniha je důležitým průvodcem pro všechny, kdož chtějí stát po boku svých dětí a podporovat je celostním, uvědomělým způsobem.
A vzrůstá i množství rodičů, kteří bez úspěchu hledají pomoc u dětského lékaře.
Jejich práce je dnes aktuálnější než kdykoliv předtím. Neboť navzdory komplexní medicínské péči se u dětí čím dál víc rozmáhají nemoci a symptomy často nespecifické povahy.
Autor bestsellerů Ruediger Dahlke napsal společně se zkušenou homeopatkou Verou Kaesemann praktickou knihu na téma přírodní léčby dětí, jež se stalo standardním dílem psychosomatiky.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku