Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Multi-orgasmická žena - objevte svou vášeň, sílu a radost!

Multi-orgasmická žena - objevte svou vášeň, sílu a radost!


Sexuální tajemství, která by měla znát každá žena.

Kniha je určena pro ženy. Za skvělého odborného vedení se v ní vydáte na intimní cestu za svou touhou a sexuálním uspokojením.

Pomůže vám objevit nejen svůj skutečný sexuální potenciál, ale také se naučíte zdravě si užívat život ve svém těle.

Kniha začíná testem, který vám pomůže uvědomit si své vlastní sexuální možnosti, které jsou vždy jedinečné. Provede vás sérií cvičení, jež vám umožní zažít mnohonásobné orgasmy a pocit dobrého zdraví a vitality, a nakonec se zaměří na popis vývoje a změn sexuálních potřeb během života ženy.

Kniha v sobě spojuje starobylé sexuální praktiky Dálného východu s nejmodernějšími poznatky západní medicíny o sexu a je přínosem pro miliony žen, které pulzující rozkoš orgasmu nikdy nepoznaly, i pro milióny těch, které ji už zažily.

Autoři této knihy, taoistický mistr a praktická lékařka, odkrývají dávná tajemství, jež si poslední dobou získávají respekt moderní vědy:

zdravý a spokojený život jsme schopni žít jen tehdy, když se spojíme se zdrojem naší životní síly – se svou sexuální energií.

Autoři vás krok za krokem provedou praktikami, s jejichž pomocí se naučíte ovládat svou sexuální energii a využít ji k výživě celého těla i obohacení ducha.

Seznam cvičení
Příloha
9. Léčba pohlavních nemocí a antikoncepční metody
8. Péče o sexuální zdraví běhěm života
7. Ani mnohonásobným orgasmem to nekončí
6. Celotělní orgasmu
5. Cesta k orgasmu
4. Dar orgasmu
3. Srdce, duše a sex
2. Zažehněte v sobě vnitřní oheň
1. Vaše sexuální jedinečnost


Kniha v sobě spojuje starobylé sexuální praktiky Dálného východu s nejmodernějšími poznatky západní medicíny o sexu a je řínosem pro miliony žen, které pulzující rozkoš orgasmu nikdy nepoznaly, i pro miliony těch, které ji už zažily.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku