Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Moudrost psychopatů - praktická lekce od svatých, špionů a sériových vrahů

Moudrost psychopatů - praktická lekce od svatých, špionů a sériových vrahů
Novinka

Prof. Kevin Dutton
Rok vydání:2019
Vydavatelství:Portál
ISBN:978-80-262-1462-5
Stran:320
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Motivace, úspěch, propagace
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:007761
Podobné knihy:Těžké časy netrvají věčně, vytrvalý člověk je překoná!
Zákony myšlení a víry
Poločas života
Myšlenky srdce poklad vnitřní moudrosti
Jednoduše buďte úspěšní - žijte svůj sen


Sleva 11% - z ceny 425,00 Kč s DPH
Nová cena 378,00 Kč s 10% DPH




Na své strhující cestě do života psychopatů a jejich vychytralého chování známý oxfordský psycholog Kevin Dutton odhaluje existenci stupnice „šílenství“, na níž má své místo každý z nás.

S pomocí nejnovějších metod zobrazování mozku a rozvíjejících se neurověd ukazuje, že brilantní neurochirurg, postrádající empatii, má se sériovým vrahem, jenž zabíjí pro potěchu, společného víc, než bychom si chtěli připustit, a že lupič na spoře osvětleném parkovišti může být stejně ledově klidný jako ten nejúspěšnější podnikatel.

Když autor rozvíjí svou teorii, že psychopatické sklony má v určité míře každý, dochází k názoru, že společnost jako celek je dnes psychopatičtější než kdy předtím. Koneckonců, psychopati bývají nebojácní, sebevědomí, okouzlující, bezohlední a soustředění na cíl – což jsou vlastnosti jak šité na míru úspěchu v 21. století. Moudrost psychopatů, provokativní po všech stránkách, je vzrušující dobrodružství, jež odkrývá, že právě naše zavrhované temné stránky často ukrývají trumfy úspěšnosti.

Prof. Kevin Dutton je výzkumný psycholog v Calleva Research Centre for Evolution and Human Sciences na Magdalen College při Oxfordské univerzitě. Je členem Královské lékařské společnosti a Společnosti pro vědecké studium psychopatie. Česky vyšla též jeho kniha Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu.

Moudrost psychopatů, provokativní po všech stránkách, je vzrušující dobrodružství, jež odkrývá, že jsou to právě naše zavrhované temné stránky, které často ukrývají trumfy úspěšnosti.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku