Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Legenda jménem Tyrannosaurus rex

Legenda jménem Tyrannosaurus rex
Novinka

Vladimír Socha
Rok vydání:2019
Vydavatelství:Pavel Mervart
ISBN:978-80-7465-369-0
Skladem: na dotaz
Kategorie:Pyramidy,kameny, PŘÍRODA , energie
Beletrie, matematika, různé
Kód:111308
Podobné knihy:Nová cesta do pravěku - průvodce světem dinosaurů
Pravěcí vládci Evropy - průvodce světem dinosaurů našeho světadílu


Sleva 10% - z ceny 349,00 Kč s DPH
Nová cena 314,00 Kč s 10% DPH




Na světě dnes už snad není nikdo, kdo by o tomto legendárním zabijákovi z pravěkých dob neslyšel.

Tyrannosaurus rex byl jedním z největších dravých tvorů, kteří kdy kráčeli po zemském povrchu, a i nepředstavitelných 66 milionů let po svém vyhynutí pevně ovládá svět naší představivosti.

Původní česká kniha dlouholetého popularizátora vědy o pravěku Vladimíra Sochy doplněná množstvím nádherných a vědecky přesných ilustrací zkušeného výtvarníka Vladimíra Rimbaly je v mnoha ohledech zcela unikátní. Jako jediná nejen v českém prostředí, ale nejspíš i celosvětově, zobrazuje a popisuje všechny dosud objevené zástupce nadčeledi Tyrannosauroidea, a poskytuje tak jejich ucelenou a informačně nabitou galerii. V poměrně rozsáhlém, ale zcela přehledném a běžnému čtenáři přístupném textu seznamuje se všemi podstatnými aspekty života nejslavnějšího z dinosaurů.

Činí to čtivě, ale zároveň velmi přesně a vychází přitom pouze z ověřených vědeckých údajů, publikovaných především v posledních letech. Výsledky nejnovějších výzkumů kombinované s nejmodernější paleo-rekonstrukcí dohromady tvoří dílo, které překonává prakticky všechny dosud publikované práce s tematikou nejslavnějšího dinosaura, a to zdaleka nejen ve středoevropském kontextu. Zajímáte-li se byť jen okrajově o přírodu, pravěk, dinosaury, paleontologii, vývoj života na Zemi nebo o moderní výzkum obecně, pak je tato publikace doslova nezbytnou součástí vaší knihovničky.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku