Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Léčení světlem pokročilé léčebné postupy pro vytvoření si života, po jaké toužíte

Léčení světlem pokročilé léčebné postupy pro vytvoření si života, po jaké toužíte
Novinka

Barbara Ann Brennan
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Fontána
ISBN:978-80-7336-914-9
Stran:238
Skladem: na dotaz
Kategorie:Andělé, duše, duchovno
Emoce, podvědomí, sebepoznání
Kód:B32245
Podobné knihy:Ruce světla - léčení a lidské energetické pole
Zjevení světla - cesta sebeuzdravování


Sleva 11% - z ceny 498,00 Kč s DPH
Nová cena 443,00 Kč s 10% DPH




Ve své první knize, "Ruce světla", jsem se zaměřovala především na strukturu a funkci prvních sedmi úrovní lidského energetického pole, na jejich vztah k lidskému tělu a na jejich využití při léčení přikládáním rukou. "Ruce světla" vám pomohou jasněji pochopit, jak a proč funguje léčení pomocí přikládání rukou.

Ve své druhé knize, "Zjevení světla", jsem se soustředila na objasnění léčebného procesu, pomocí kterého si utváříme svůj život. Náš léčebný proces prochází naším lidským vědomým energetickým systémem, který sestává ze čtyř dimenzí: našeho fyzického těla, našeho energetického pole, naší roviny hara a esence našeho jádra.

V této své třetí knize, "Léčení světlem", popisuji, jak si můžete vytvořit život, po jakém toužíte, díky tomu, že se naučíte chápat, uzdravovat, uvolňovat a využívat svou tvořivou životní energii, která vychází z esence vašeho jádra v samotné podstatě vašeho bytí. To znamená, že vám tato kniha pomůže objevit hlubší části vašeho bytí a důvěrně se s nimi seznámit. K těmto vašim hlubším částem patří vaše vnitřní dobrotivost i vaše vnitřní temnota. Abyste mohli uvolnit své tvořivé energie ze svého božského jádra, je zapotřebí si uvědomit a přiznat to, po čem vaše duše touží, a uznat hlubší zdroj světla, lásky a života ve svém nitru. Tento zdroj tvořivosti ve vašem nitru může být mnohem mocnější, než si dokážete představit. Když přijmete tuto svou tvořivost, spojíte se s ní a budete s ní, změní vám to život. Každá živá bytost na Zemi a pravděpodobně i v celém vesmíru v sobě má zcela jedinečné vnitřní světlo vnitřní světelné jádro neboli esenci svého jádra. Toto vaše vnitřní jádro je ve skutečnosti vámi samými...

Ukázka:

...Proč bloky samy nezmizí, ale naopak se neustále zesilují: Bloky samy nezmizí, protože nemohou samy zmizet. Nemají žádný zdroj energie, která by je mohla změnit, až do doby, než jim sami dodáme více energetického vědomí.

Energetické vědomí v našich blocích zůstává rozštěpeno v nižším energetickém stavu až do doby, než do tohoto systému dodáme větší množství energetického vědomí, aby toto znovu propojilo naše pocity s naší myslí.

Pokud vám výše uvedená slova nedávají smysl, zkuste si vybavit nějakou bolestivou vzpomínku ze svého dětství. To pro vás určitě nebude nijak těžké. Jednoduše si vzpomeňte na okamžik, kdy se vám v dětství stalo něco bolestivého a nemohli jste s tím nic dělat.

Vzpomínáte si? Už to máte? Skvělé. Pláčete?

Jelikož si to dokážete vybavit, aniž byste zažívali pocity, které jste tehdy cítili, znamená to, že vaše pocity neproudí. Pocity z této vzpomínky jsou stále zablokované.

Jelikož si to pamatujete, vaše mentální energie stále proudí.

Nemáte zablokovanou svou mentální energii z této vzpomínky.

Je tomu tak? Chápete?

Takto je to jednoduché.

Daný blok zde zůstane až do doby, než do něj vstoupí dostatek energetického vědomí, jež uvolní uvězněné pocity, které tak budou moci začít znovu proudit, díky čemuž bude moci dojít k opětovnému propojení mentálních a pocitových energií. Jen zřídkakdy se to však stává přirozeně a samo. Obvykle tomu bývá přesně naopak...

(str. 30)

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku